No et perdis el SALÓ BODA Mataró i Maresme d'enguany - 25è Aniversari!!!

Arriba l’edició especial 25 anys del SaloBoda Mataró i Maresme celebracions & esdeveniments, amb nova imatge, nova web i moltes sorpreses durant el saló

Mataró,26 de gener de 2018.- LaUnió de Botiguers de Mataró  ja està ultimant els preparatius per a l’edició especial 25 anys del Saló Boda Mataró i Maresme celebracions & Esdeveniments. 

Aquesta fira especialitzada, que després de 25 anys ja es pot dir que és un dels esdeveniments més consolidats del panorama firal de la comarca i de Catalunya, es portarà a terme els dies 16, 17 i 18 de febrer al Centre de Congressos del TecnoCampus Mataró-Maresme.

Al Saló Boda, a banda de les celebracions de casaments, com cada any,s’hi podran trobar tots els serveis per a realitzar tot tipus de celebracions i esdeveniments, ja siguin de caire familiar oempresarial, amb més de 60 expositors amb tot el ventall deserveis.

La passarel·la, que es portarà a terme a l'Auditori del TecnoCampus en dos passis el dissabte i dos el diumenge (12:45h i 18:45h),correrà a càrrec de MSM Models dirigida per Magda Simó. A les desfilades hi participen empreses, amb models professionals i ambla  presència de moda nupcial, moda per acompanyants, art floral,moda íntima, joieria, perruqueria i maquillatge.  

Novetats de l’edició especial 25 anys

La UBM ha aprofitat l’aniversari de l’esdeveniment per estrenar nova imatge i nova pàgina web saloboda.cat.

Ambla intenció de modernitzar la imatge, s’han escollit els pètalsde colors, que evoquen els moments més emotius dels casaments ial mateix temps condueixen cap al saló. A més, s’ha incorporatal logotip el número 25, simulant les espelmes d’un pastís percelebrar les noces de plata. 

També comptarem amb una ambientació i decoració aèria especial i un recull fotogràfic d’edicions anteriors a l’escala circular d’accés. 

Pel que fa a les passarel·les, comptarem amb el grup de DJ’s “UrbanDeep Sound” que personalitzaran els espais amb la música més adient fusionant-la amb saxo, violí i percussió. 

La companyia d’espectacles La Gralla amb dos xanquers caracteritzats per l’ocasió, amenitzaran l’esdeveniment i rebran els visitants a l’obertura de la fira.

L’edició d’enguany compta amb el patrocini publicitari del Centre Quirúrgic del Maresme – L’Hospital Privat de Mataró, el centre privat de referència en cirurgia al Maresme ubicat al carrer Lepanto 13 de Mataró i amb el suport de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Mataró. 

L’ActeInaugural

La inauguració del Saló Boda serà el divendres 16 a les 19:30 h presidida pel l’Alcalde de la ciutat David Bote i amb representants de l’Ajuntament de Mataró, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i de la Junta Directiva dela Unió de Botiguers de Mataró com entitat organitzadora.

Horaridel SaloBoda

La fira estarà oberta al públic: divendres de 18 a 21h, dissabte i diumenge de les 11 a les 21h. Les desfilades seran dissabte i diumenge a les 12:45h i 18:45h.

Data i hora


Afegir al calendari 2018-02-1618:00 2018-02-1821:30 Europe/Madrid No et perdis el SALÓ BODA Mataró i Maresme d'enguany - 25è Aniversari!!! Espanya

Assistents

Sigues el primer a confirmar


Qui ve?

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

FORMACIÓ FAGEM març 2018MARQUÈTING ON LINE (15 hrs)

Curs destinat a aconseguir una visió conjunta de les accions de màrqueting digital que es poden emprendre per promocionar productes i serveis. Aprendrem quant costen aquestes accions (en temps i en recursos) i com prioritzar-les. Curs teòric i pràctic centrat en l'anàlisi d'objectius per aconseguir resultats d'èxit en la promoció On Line. Repassarem els pilars bàsics del màrqueting a Internet i definirem estratègies que augmentin la rellevància demarca.

Dies:2, 9 i 23 de març ·Horari:de 9 a 14:00 hrs

Més informació/inscripcions: http://bit.ly/2DKzEPf


INTERPRETACIÓ DE PLANOLS (20 hrs)

Comprendre i imaginar una obra abans d'iniciar el seu procés de construcció.

Saber quina documentació gràfica es precisa en cada moment del procés constructiu.

Dibuix i croquis de plànols.

Dies i horaris: 5, 12, 19 i 26 de març de 9h a 14 hrs

Més informació/inscripcions: http://bit.ly/2EzNlwR


DESIGN THINKING (8 hrs)

Conèixerel Design Thinking, una metodologia de treball i innovació centrada en les persones. Es tracta de resoldre els problemes tal com ho faria un dissenyador, és a dir, partint de l'anàlisi de les necessitats dels usuaris ser capaços de generar diferents opcions, per posteriorment treballar amb prototips i veure què funciona.

Dies: 5 i 7 de març · Horari: de 15 a 19:00 hrs  

Més informació/inscripcions: http://bit.ly/2Cfr6i3


PROTOCOL d' ASSETJAMENT SEXUAL I PER RAÓ DE SEXE EN L'ENTORN LABORAL (PLA D'IGUALTAT)

Fomentar canvis per a afavorir la igualtat laboral en les empreses amb mesures de prevenció i conscienciació. Explicació del protocol per al’assetjament sexual i assetjament per raó de sexe.

Dia: 7 de març ·Horari: de 9 a 14:00 hrs

Més información/inscripcions: http://bit.ly/2HrIhfVLIDERATGE FACTOR W (PLA D’IGUALTAT)

Dirigit principalment a dones empresàries, càrrecs mitjos, filles d'empresaris i treballadores. 

Ets empresaria? Tens un càrrec intermig? Vols conèixer com pots liderar el teu equip?

Aquest és el teu curs!!

Saber liderar és un dels aspectes més difícils i alhora importants per aconseguir equips més productius, implicats i feliços.

Dia:14 de març · Horari: de les 9 a les 14:00 hrs

Més informació/inscripcions: http://bit.ly/2EDCPob


CAPTA CLIENTS AMB INSTAGRAM (12 hrs)

Adquirirels coneixements, habilitats i destreses que permetin, a travésd’Instagram, la xarxa social mes de moda, captar mes clients pelteu negoci.

Dies:12, 14 i 19 de març · Horari: de 15:00 a 19:00 hrs.

Més informació/inscripcions: http://bit.ly/2EzDXgGSUCCESSIÓ EN FEMENÍ (Pla d’ igualtat) (2 hrs) GRATUÏT!

Dia:21 de març · Horari:de 18.30 a 20:30 hrs.

La FAGEM és membre de: