No et perdis el SALÓ BODA Mataró i Maresme d'enguany - 25è Aniversari!!!

Arriba l’edició especial 25 anys del SaloBoda Mataró i Maresme celebracions & esdeveniments, amb nova imatge, nova web i moltes sorpreses durant el saló

Mataró,26 de gener de 2018.- LaUnió de Botiguers de Mataró  ja està ultimant els preparatius per a l’edició especial 25 anys del Saló Boda Mataró i Maresme celebracions & Esdeveniments. 

Aquesta fira especialitzada, que després de 25 anys ja es pot dir que és un dels esdeveniments més consolidats del panorama firal de la comarca i de Catalunya, es portarà a terme els dies 16, 17 i 18 de febrer al Centre de Congressos del TecnoCampus Mataró-Maresme.

Al Saló Boda, a banda de les celebracions de casaments, com cada any,s’hi podran trobar tots els serveis per a realitzar tot tipus de celebracions i esdeveniments, ja siguin de caire familiar oempresarial, amb més de 60 expositors amb tot el ventall deserveis.

La passarel·la, que es portarà a terme a l'Auditori del TecnoCampus en dos passis el dissabte i dos el diumenge (12:45h i 18:45h),correrà a càrrec de MSM Models dirigida per Magda Simó. A les desfilades hi participen empreses, amb models professionals i ambla  presència de moda nupcial, moda per acompanyants, art floral,moda íntima, joieria, perruqueria i maquillatge.  

Novetats de l’edició especial 25 anys

La UBM ha aprofitat l’aniversari de l’esdeveniment per estrenar nova imatge i nova pàgina web saloboda.cat.

Ambla intenció de modernitzar la imatge, s’han escollit els pètalsde colors, que evoquen els moments més emotius dels casaments ial mateix temps condueixen cap al saló. A més, s’ha incorporatal logotip el número 25, simulant les espelmes d’un pastís percelebrar les noces de plata. 

També comptarem amb una ambientació i decoració aèria especial i un recull fotogràfic d’edicions anteriors a l’escala circular d’accés. 

Pel que fa a les passarel·les, comptarem amb el grup de DJ’s “UrbanDeep Sound” que personalitzaran els espais amb la música més adient fusionant-la amb saxo, violí i percussió. 

La companyia d’espectacles La Gralla amb dos xanquers caracteritzats per l’ocasió, amenitzaran l’esdeveniment i rebran els visitants a l’obertura de la fira.

L’edició d’enguany compta amb el patrocini publicitari del Centre Quirúrgic del Maresme – L’Hospital Privat de Mataró, el centre privat de referència en cirurgia al Maresme ubicat al carrer Lepanto 13 de Mataró i amb el suport de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Mataró. 

L’ActeInaugural

La inauguració del Saló Boda serà el divendres 16 a les 19:30 h presidida pel l’Alcalde de la ciutat David Bote i amb representants de l’Ajuntament de Mataró, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i de la Junta Directiva dela Unió de Botiguers de Mataró com entitat organitzadora.

Horaridel SaloBoda

La fira estarà oberta al públic: divendres de 18 a 21h, dissabte i diumenge de les 11 a les 21h. Les desfilades seran dissabte i diumenge a les 12:45h i 18:45h.


Data i hora


Afegir al calendari 2018-02-1618:00 2018-02-1821:30 Europe/Madrid No et perdis el SALÓ BODA Mataró i Maresme d'enguany - 25è Aniversari!!! Espanya

Assistents

Sigues el primer a confirmar


Qui ve?

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

BASES IX PREMIS FAGEM 2018

Els darrers nou anys la FAGEM, Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme, entitat que representa el teixit empresarial de la comarca del Maresme, ha entregat els seus reconeixements amb la finalitat de donar visibilitat pública a les millors iniciatives empresarials sorgides a la comarca.

Enguany els premis s'entregaran en base a les següents condicions:


1. PERÍODE DE PRESENTACIÓ DE  CANDIDATURES

El període de presentació de les candidatures per a la IX edició dels Premis FAGEM és del 19 de juliol al 17 de setembre del 2018.

BASES IX 

2. CATEGORIES

En aquesta edició dels Premis FAGEM s’han establert una categoria de premi i tres mencions especials:

 • Premi FAGEM a la Trajectòria Empresarial La FAGEM vol premiar aquella empresa que durant el 2017 i, en general, durant els darrers anys, s'hagi distingit per la seva trajectòria empresarial i per la seva contribució al desenvolupament socioeconòmic del territori. Es valorarà especialment la innovació en el sector d’activitat on l’empresa desenvolupa el projecte, la viabilitat del projecte i la creació de llocs de treball com a conseqüència directa del projecte. També es tindran en compte les accions desenvolupades i els resultats obtinguts, així com aquells fets de rellevància aconseguits al llarg de la seva trajectòria empresarial.
 • Menció  especial Capgròs al Jove Empresari menor de 41 anys La FAGEM vol valorar la tasca d’aquells emprenedors i emprenedores que amb el seu esforç i dedicació aconsegueixen engegar nous projectes empresarials. El jurat tindrà en compte la consolidació de la idea de negoci inicial, la seva viabilitat econòmica, l’esperit emprenedor, la trajectòria de l'empresari o empresària i els reptes i perspectives de futur. Poden optar a aquest guardó tots els empresaris menors de 41 anys durant el 2017. 
 • Menció  especial a la Dona Empresària Dintre de la feina que està portant a terme la FAGEM en el camp de la igualtat de gènere empresarial a la comarca, el 2017 l'entitat va impulsar aquest reconeixement que busca premiar el talent femení de dones empresàries i líders de projectes al nostre territori. El jurat valorarà la seva trajectòria, que hagi excel·lit en la gestió, que sigui artífex de bones pràctiques i actuï de manera considerada en relació amb els recursos interns i externs de la seva organització empresarial. 
 • Reconeixement  de la FAGEM a la contribució a l'Associacionisme Empresarial La junta de la FAGEM, com és habitual, retrà homenatge a aquell empresari o empresària maresmenca, que per la seva trajectòria professional, suposi un actiu per la comarca. Es valorarà la seva trajectòria, la seva contribució al desenvolupament econòmic, les seves qualitats i el seu compromís amb l'emprenedoria i el món empresarial. L’elecció d’aquest reconeixement és intern.
 • 3. MEMBRES DEL JURAT

  El jurat estarà format pels membres  del Consell Executiu de la FAGEM i un membre designat pel patrocinador  d'aquests guardons.

  Les deliberacions del jurat es faran a partir de tota la documentació aportada per les empreses candidates. Es seleccionaran tres candidates per categoria i el veredicte del jurat es donarà a conèixer durant la celebració de la Nit de l'Empresariat.

  4. REQUISITS

  4.1. Podran optar als premis aquells empresaris de nacionalitat espanyola, i estrangers residents, que desenvolupin la seva activitat empresarial a la comarca del Maresme.

  4.2. Una mateixa empresa o persona física només podrà presentar-se a una categoria dels premis. La FAGEM es reserva la possibilitat de canviar de categoria, prèvia consulta amb el candidat.

  4.3. Per accedir a les categories dels premis, s’haurà d’omplir el formulari penjat a la pàgina web de la FAGEM (www.fagem.org). Alhora, aquest es pot acompanyar de tot aquell material complementari que a judici del candidat pugui ser d’interès per a l’avaluació de la seva candidatura.

  4.4. La informació s’haurà de presentar abans del 17 de setembre del 2018 a les 23.59 hores

  4.5. El jurat realitzarà una revisió de les candidatures dels finalistes, entre les quals es seleccionaran els guanyadors, que es donaran a conèixer durant l’acte de lliurament dels guardons. La decisió del Jurat serà inapel·lable.

  4.6. Els premis no es comunicaran, en cap cas, abans de l’acte de lliurament, que tindrà lloc el 18 d'octubre de 2018.

  4.7. Per a cada categoria esmentada hi haurà tres finalistes i un únic premiat.

  4.8. La informació subministrada es considera confidencial, i només serà utilitzada pels membres del jurat a efectes exclusius del premi.


  La participació  en els Premis  FAGEM suposa el coneixement i l’acceptació de les presents bases. 

La FAGEM és membre de: