JÖRG LAHMANN al TCM gràcies a SABÀTICA

Sabatica.org

En una de sus aventuras sabáticas Meritxell Morera, directora de Sabática.org conoció a Jörg Lahmann y lo ha invitado al TCM para compartir contigo su tremenda experiencia, entusiasmo y sobre todo herramientas que sirvan para mejorar tu empresa y tu equipo

te apuntas?

Te invitamos el dia 1 marzo  2018, Tecnocampus,  de 9h30 a 11h30 con coffe break  i networking incluido


Por qué asistir?


¿Tu empresa padece una de las 6 frustraciones…?

-          Falta de control - la sensación de no estar 100% en control

-          Personas - no son como te gustaría que fueran

-          Beneficio – poco comparado con tu dedicación

-          Crecimiento – no consigues llegar al siguiente nivel

-          Rumbo claro –todos no reman en la misma dirección

-          Nada funciona – ya has probado de todo pero sigues estancado


EOS (EntrepreneurialOperatingSystem) es una metodología con herramientas simples y prácticas que te ayudarán a volver a tener el control y disfrutar de la empresa.

A día de hoy lo usan más de 4.000 empresas en el mundo, se ha impartido más de 20.000 sesiones completas y es ideal para empresas de entre 10 y 250 empleados independiente del sector de la empresa.

 Jörg Lahmann es uno de los más de 180 EOS Professional Implementers, pero lo que es más relevante, es el primero y único en España. 

Sabática ha querido compartir sus conocimientos contigo y te invita a a conocerlo. El estilo interactivo de Jörg y el knowhow del mundo empresarial hacen que sea un evento de asistencia obligatoria para todos empresarios orientados al crecimiento. Los asistentes  saldrán con las prioridades claras, más cohesionado como equipo directivo y sabiendo cómo usar herramientas que ayudarán a ganar más tracción

 

¿Quieres ponerle rumbo y coherencia a tu crecimiento? No te pierdas la sesión gratuita

1 marzo -  de 9h30 a 11h30  TECNOCAMPUS - Sala BURRIAC - Planta Baja -  Mataró

Coffe break  gentileza de SABATICA


Reserva tu plaza !  


Data i hora


Afegir al calendari 2018-03-0109:30 2018-03-0111:30 Europe/Madrid JÖRG LAHMANN al TCM gràcies a SABÀTICA Espanya

Assistents

1 persones assistiran a l’esdeveniment


Qui ve?

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

BASES IX PREMIS FAGEM 2018

Els darrers nou anys la FAGEM, Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme, entitat que representa el teixit empresarial de la comarca del Maresme, ha entregat els seus reconeixements amb la finalitat de donar visibilitat pública a les millors iniciatives empresarials sorgides a la comarca.

Enguany els premis s'entregaran en base a les següents condicions:


1. PERÍODE DE PRESENTACIÓ DE  CANDIDATURES

El període de presentació de les candidatures per a la IX edició dels Premis FAGEM és del 19 de juliol al 17 de setembre del 2018.

BASES IX 

2. CATEGORIES

En aquesta edició dels Premis FAGEM s’han establert una categoria de premi i tres mencions especials:

 • Premi FAGEM a la Trajectòria Empresarial La FAGEM vol premiar aquella empresa que durant el 2017 i, en general, durant els darrers anys, s'hagi distingit per la seva trajectòria empresarial i per la seva contribució al desenvolupament socioeconòmic del territori. Es valorarà especialment la innovació en el sector d’activitat on l’empresa desenvolupa el projecte, la viabilitat del projecte i la creació de llocs de treball com a conseqüència directa del projecte. També es tindran en compte les accions desenvolupades i els resultats obtinguts, així com aquells fets de rellevància aconseguits al llarg de la seva trajectòria empresarial.
 • Menció  especial Capgròs al Jove Empresari menor de 41 anys La FAGEM vol valorar la tasca d’aquells emprenedors i emprenedores que amb el seu esforç i dedicació aconsegueixen engegar nous projectes empresarials. El jurat tindrà en compte la consolidació de la idea de negoci inicial, la seva viabilitat econòmica, l’esperit emprenedor, la trajectòria de l'empresari o empresària i els reptes i perspectives de futur. Poden optar a aquest guardó tots els empresaris menors de 41 anys durant el 2017. 
 • Menció  especial a la Dona Empresària Dintre de la feina que està portant a terme la FAGEM en el camp de la igualtat de gènere empresarial a la comarca, el 2017 l'entitat va impulsar aquest reconeixement que busca premiar el talent femení de dones empresàries i líders de projectes al nostre territori. El jurat valorarà la seva trajectòria, que hagi excel·lit en la gestió, que sigui artífex de bones pràctiques i actuï de manera considerada en relació amb els recursos interns i externs de la seva organització empresarial. 
 • Reconeixement  de la FAGEM a la contribució a l'Associacionisme Empresarial La junta de la FAGEM, com és habitual, retrà homenatge a aquell empresari o empresària maresmenca, que per la seva trajectòria professional, suposi un actiu per la comarca. Es valorarà la seva trajectòria, la seva contribució al desenvolupament econòmic, les seves qualitats i el seu compromís amb l'emprenedoria i el món empresarial. L’elecció d’aquest reconeixement és intern.
 • 3. MEMBRES DEL JURAT

  El jurat estarà format pels membres  del Consell Executiu de la FAGEM i un membre designat pel patrocinador  d'aquests guardons.

  Les deliberacions del jurat es faran a partir de tota la documentació aportada per les empreses candidates. Es seleccionaran tres candidates per categoria i el veredicte del jurat es donarà a conèixer durant la celebració de la Nit de l'Empresariat.

  4. REQUISITS

  4.1. Podran optar als premis aquells empresaris de nacionalitat espanyola, i estrangers residents, que desenvolupin la seva activitat empresarial a la comarca del Maresme.

  4.2. Una mateixa empresa o persona física només podrà presentar-se a una categoria dels premis. La FAGEM es reserva la possibilitat de canviar de categoria, prèvia consulta amb el candidat.

  4.3. Per accedir a les categories dels premis, s’haurà d’omplir el formulari penjat a la pàgina web de la FAGEM (www.fagem.org). Alhora, aquest es pot acompanyar de tot aquell material complementari que a judici del candidat pugui ser d’interès per a l’avaluació de la seva candidatura.

  4.4. La informació s’haurà de presentar abans del 17 de setembre del 2018 a les 23.59 hores

  4.5. El jurat realitzarà una revisió de les candidatures dels finalistes, entre les quals es seleccionaran els guanyadors, que es donaran a conèixer durant l’acte de lliurament dels guardons. La decisió del Jurat serà inapel·lable.

  4.6. Els premis no es comunicaran, en cap cas, abans de l’acte de lliurament, que tindrà lloc el 18 d'octubre de 2018.

  4.7. Per a cada categoria esmentada hi haurà tres finalistes i un únic premiat.

  4.8. La informació subministrada es considera confidencial, i només serà utilitzada pels membres del jurat a efectes exclusius del premi.


  La participació  en els Premis  FAGEM suposa el coneixement i l’acceptació de les presents bases. 

La FAGEM és membre de: