080 Bcn Fashion NEWS : Boboli inaugura les desfilades de la 080 Bcn Fashion

Roser Moré,


 

El  dilluns 30 de gener, la moda infantil de Boboli va obrir la jornada inaugural de la 19ª edició del 080 Barcelona Fashion, que se celebra en el Teatre Nacional de Catalunya fins el proper divendres 3 de febrer.


La proposta del nostre associat Boboli, és la col·lecció ‘Boboli Airlines’, una proposta que pretén recórrer tots els països del món, per a aquesta Primavera-Estiu 2017 : per anar a la Costa Brava, línies marineres, de colors blaus, roses i grisos, sense oblidar els motius florals i uns tocs de denim. Estampats coloristes per a viatjar fins a Cuba, i de més frescos per a camuflar-se a la selva tropical. Kenia inspira prints més ètnics i, finalment, teixits frescos i monocrom amb centelleigs de taronja i pistatxo per anar fins a Palm Beach.

Boboli és una firma de moda infantil que ofereix múltiples propostes basades en la intensitat dels colors, estampats sorprenents i un tractament innovador dels teixits. Color, moda, disseny i qualitat són sempre presents en les col·leccions de la marca, elements que l’han posicionada com una de les principals ensenyes de moda per nens, cobrint totes les seves necessites des de 0 fins a 16 anys.

 

Dues col·leccions a l’any, amb sis línies de producte i més de 750 models per temporada : prendes funcionals i còmodes, máxima qualitat a preus atractius i dissenys moderns, divertits, actuals i innovadors.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies