Programa de Creixement Empresarial - Ajuts per impulsar el creixement de la Indústria

FAGEM,

La Fundació EOI del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme convoca la concessió d'ajudes dirigides a impulsar el creixement de la indústria espanyola en el marc del projecte "Programa de Creixement Empresarial". L'objectiu d'aquestes noves ajudes és impulsar el creixement de la indústria espanyola en el marc del programa de creixement empresarial per ajudar a les petites i mitjanes empreses.

 Les companyies que es beneficiïn d'aquest programa rebran assessorament especialitzat i individualitzat que inclourà un diagnòstic de la situació de partida de l'empresa, l'elaboració d'un pla d'assessorament temàtic, així com el seguiment del pla. L'assessorament es prestarà a través de reunions individualitzades amb les empreses beneficiàries, i comptarà amb 50 hores d'assessorament individualitzat.

Podran accedir al programa totes les pimes espanyoles, ja siguin persones físiques o jurídiques, associacions o entitats sense ànim de lucre. El termini de presentació de sol·licituds és fins al 21 de setembre.

El preu del servei objecte d'ajuda és de 6.497,29€ per empresa industrial beneficiària, impostos inclosos. Dels quals la Fundació EOI concedirà una subvenció sota la modalitat d'ajuda en espècie amb una quantia de 5.522,70€, impostos inclosos, per empresa industrial beneficiària, que completi el procés d'assessorament permès (50 hores) i l'empresa beneficiària contribuirà al servei abonant 974,59€, impostos inclosos.

més informació

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies