"Mataró s'ho mereix" de Pilar Pérez de la UBM

Roser Moré,


                                                                                                                                                                                                                                             

        Vdc Columna Pilar

Els darrers anys han estat difícils pel comerç. La crisi ha fet canviar els hàbits de la gent pel que fa a prioritats i modalitat de vida, i això ha afectat molt el consum.

A més a més, el progrés ens ha portat que actualment estem convivint diverses formes de comerç. D’una banda hi ha el comerç electrònic, d’una altra els centres comercials, les botigues tradicionals… On cal anar? És possible la supervivència de totes elles? Sincerament, creiem que sí. La nova generació de clients ens demanen molta més professionalització. Ja no és suficient amb tenir un producte i vendre’l. Al darrera hi ha d’haver una gran informació per poder aconsellar el millor, un coneixement de màrqueting, un domini de noves tecnologies i una atenció molt precisa i personalitzada. Aquí hi ha el punt diferenciador de les botigues, del comerç de proximitat.

Com molt bé indica la paraula, hem de ser pròxims als clients, esforçar-nos a oferir el millor servei possible, productes diferents, un entorn agradable, net, de fàcil accés. I en aquesta línia treballem, intentant implicar també a les administracions.

Tenim un avantatge molt important i és que la informació ens arriba de primera mà, ja que estem en contacte directe amb els nostres clients i les nostres estructures són més fàcils d’adaptar. Mirem doncs d’aprofitar-ho, de compartir-ho, de saber transmetre-ho i de lluitar-ho. Som molts i entre tots podem aconseguir aquest centre comercial a cel obert que volem i que MATARÓ mereix.

Mª Pilar Pérez
PONYS CALÇATS
Vocal UBM


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies