Can Palauet exposa el Fons fotogràfic Carreras

FAGEM,


Can Palauet exposarà fins al 21 d'octubre un recull fotogràfic que les tres generacions de fotògrafs de la nissaga Carreras de Mataró va fer entre 1923 i 1982. El fons fotogràfic conté més de 70.000 imatges i té un gran valor per a la ciutat, tant per la seva qualitat com pel seu abast cronològic.

L'exposició, impulsada per l'Arxiu Comarcal del Maresme, té l'objectiu de recopilar informació sobre les sis dècades immortalitzades a les fotografies. Per aquest motiu l'exposició es complementa amb una activitat participativa d'identificació.

Els visitants poden omplir fitxes amb informació sobre el que recordin de determinats successos representats a les imatges. Amb aquest taller, l'Arxiu Comarcal espera recollir una gran quantitat d'informació sobre el període que immortalitzen les fotografies.

El recull de fotografies va ser cedit el 1992 a l'Ajuntament de Mataró per Santi Carreras, fill i net dels fotògrafs que durant 60 anys van immortalitzar la vida i els personatges de la capital del Maresme. Carreras és el comissari de l'exposició.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies