Conveni de col·laboració signat entre l’ASEGEMA i SGS

Roser Moré,



Els associats d’ASEGEMA podran realitzar assajos físics i químics dels seus productes en condicions avantatjoses de preu i de servei, gràcies a un conveni de col·laboració signat entre l’Associació i SGS.

ASEGEMA ha signat un acord de col·laboració amb la certificadora suïssa SGS Société Généralede Surveillance, líder mundial de serveis tècnics d’inspeccions, verificacions, assajos i certificacions, per a la realització d’assajos físics i químics dels productes tèxtils. L’objectiu principal d’aquest conveni és garantir la qualitat i la traçabilitat dels productes. Aquest acordpermetrà als associats d’Asegema contractar els serveis d’SGS amb condicions econòmiques preferents, tant pel que fa als serveis executats en els seus laboratoris de A Coruña com per aquells que es portin a terme en el laboratori més gran d’Europa, situat a Istanbul.

Amb aquest conveni, es podran contractar també serveis com la inspecció de qualitat de producte a origen, la supervisió de càrrega i descàrrega de productes, i també auditories socials i tècniques. Tot plegat per a garantir una producció de qualitat, controlar el correcte aprovisionament a origen i protegir la reputació social de les empreses. 

SGS és l’empresa líder en inspecció, verificació, assajos i certificacions, reconeguda mundialment per la qualitat i integritat dels seus serveis tècnics per a empreses. Disposa de filials a tot el món amb diferents línies d’activitat que cobreixen tots els sectors industrials.Compta amb més de 2.000 oficines i laboratoris, i amb més de 90.000 empleats.

 ASEGEMA és l’Associació d’Empresaris de Gèneres de Punt de Mataró i Comarca, amb més de 100 anys d’història, que aglutina i ofereix serveis a totes les empreses tèxtils del territori.

Més informació : asegema@asegema.org,  93 790 24 80

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies