Convocatòria. IX Edició dels Premis Atlante a la prevenció de riscos laborals

FAGEM,


L’Oficina de Prevenció de Riscos Laborals de Foment del Treball Nacional convoca la IX Edició dels Premis Atlante amb l’objectiu d’estimular, impulsar i incentivar positivament la tasca efectuada per les empreses en la implementació efectiva de la prevenció de riscos laborals.

Els Premis Atlante es convoquen en dues modalitats diferents: petita i mitjana empresa (fins a 249 treballadors) i gran empresa (més de 250 treballadors). A més, els guardons es distribueixen en cinc categories diferents:

- Elements d’integració de la prevenció de riscos laborals, per tal de reconèixer les accions d’implementació de la prevenció de riscos laborals en el sistema de gestió general de l’empresa (procediments preventius, instruccions de treball, coordinació entre empreses, integració de sistemes de gestió, etc.) Que tinguin com a objectiu la integració efectiva i estable de la prevenció en l’organització i funcionament de l’empresa.

- Mesures preventives aplicades, per tal de reconèixer als autors o empreses que hagin implantat mesures preventives pràctiques que tinguin com a objectiu la millora de les condicions de seguretat i salut.

- Iniciatives de sensibilització, informació i/o formació, amb l’objectiu de distingir a les empreses que hagin contribuït a la creació, promoció i divulgació de la cultura de prevenció de riscos laborals mitjançant el desenvolupament de campanyes, programes i productes nous.

- Trajectòria professional, per tal de reconèixer els mèrits i la contribució de persones físiques, jurídiques, entitats, institucions i òrgans de participació en la investigació i promoció de la prevenció de riscos laborals.

- Premi Especial del Jurat, que es podrà convocar a proposta del Jurat, per reconèixer a la persona o persones, empreses o institucions que s’hagin distingit d’una manera especial en el camp de la prevenció de riscos laborals i que no hagin estat considerades en les categories anteriors.

El termini per presentar candidatura acaba el proper 10 de setembre i poden presentar-e totes aquelles empreses domiciliades o amb seu social a qualsevol de les províncies espanyoles.

Descarregar bases de la convocatòria.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies