DEDUCIONS R+D+i: Nou Servei de la FAGEM pels seus socis

Roser Moré,

La patronal FEPIME ha signat un conveni amb la plataforma online per ajudar a les pimes a potenciar el finançament de la R+D+i.

Gràcies a aquest Conveni, els socis de FAGEM gaudiran d'unes condicions especials.

     

 El Secretari General de Fepime Catalunya, César Sánchez, i un dels socis fundadors de deducible.es, Sergio Galiano, han signat un conveni de col·laboració que permetrà a tots els empresaris socis d’alguna organització adscrita a Fepime, a través de la plataforma fepime.deducible.es, beneficiar-se a l’hora de calcular les deduccions fiscals provinents de les inversions en R+D+i.

Actualment, Espanya disposa d’un marc fiscal favorable a la innovació ja que les deduccions fiscals en R+D+i permeten reduir l’Impost de Societats al 100% i, fins i tot, en el cas de no tenir aquest impost, es pot arribar a monetitzar.

“El problema és que aquestes mesures s’estan infrautilitzant degut a la complexitat de la documentació que s’ha de presentar, per desconeixement i també per falta de recursos”, explica Galiano. Deducible.es és precisament un pont per eliminar tots aquests obstacles: “Som una plataforma al servei de les pimes amb l’objectiu de democratitzar el finançament en R+D+i a tot el territori”, afegeix.

En aquest sentit, el software de deducible.es permet a la pime aprofitar aquests incentius i documentar-los i aplicar-los de manera senzilla i segura sense haver de recórrer a les grans consultores com fan les multinacionals. Les empreses que es registrin rebran, en menys de 24 hores, la trucada d’un consultor especialitzat i, en funció del projecte, en menys de tres setmanes la paperassa pot estar enllestida.

“Totes les empreses que estan innovant i no estan deduint aquesta inversió es troben en desavantatge competitiu. Eines com la nostra han de servir per potenciar la innovació a casa nostra, sobretot a les pimes, que són les que realment mouen l’economia del país”, conclou Galiano.


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies