El GenticDay celebra la segona edició debatent sobre la transformació digital

Roser Moré,



07/07/2017

El GenticDay es va celebrar a l'Auditori del TecnoCampus. Foto: TCM

El TecnoCampus ha acollit aquest dijous 6 de juliol la segona edició del GenticDay, una trobada del sector TIC català que ha reunit al voltant de 250 participants, entre representants de les administracions i el teixit empresarial.
La trobada la van inaugurar la presidenta del TecnoCampus, Dolors Guillén; la directora d’Innovació Empresarial d’ACCIÓ, Mariona Sanz; i l’alcalde de Mataró, David Bote.


En el debat sobre les TIC a nivell municipal, hi han participat alcaldes i presidents de les principals entitats municipalistes de Catalunya. S’hi ha posat en relleu la necessitat d’impulsar un esforç conjunt entre les diverses administracions públiques per fer arribar les infraestructures de telecomunicacions d’alta capacitat arreu del territori.


A la taula rodona amb empresaris del territori s’hi ha destacat la necessitat d’apostar per un aprenentatge permanent i continuat davant d’una revolució tecnològica que ja està transformant les professions actuals, mentre que en el debat sobre les TIC aplicades al sector del turisme s’ha mencionat el big data com un dels elements claus en la millora de presa de decisions.

 

Els premis GenticAwards 2017

Durant la trobada s’han lliurat els premis GenticAwards, que reconeixen diferents accions de millora i innovació en l’àmbit tecnològic. Els premis han estat per a l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat (al “Municipi connectat”); Siesmo (a l’“Empresa transformada”); i a TBS Agora, a l’“Empresari TIC”).
 

També s’ha celebrat una fira d’empreses i productes al voltant de les TIC al Foyer, així com un seguit de conferències relacionades amb temes com la revolució quàntica i la seguretat en l’època de la revolució digital, entre d’altes. El TecnoCampus ha promogut un debat sobre les claus d’emprendre en el món digital. Moderat per Emma Feriche, directora de l’àrea d’emprenedoria i empresa del TecnoCampus, en el debat hi han participat les start-ups de la incubadora del TecnoCampus DirComMarketing, Geemba, SmileRepublic i CooperatingVolunteers.


La FAGEM hi va ser present ', lliurant un dels Premis,  patrocinant el sorteig d'un ordinador i acompanyant en tot moment aquesta trobada.

A continuació s'ofereix un petit reportatge fotogràfic de l'esdeveniment:
 













Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies