GENTIC estrena nova web i estratègia de comunicació

per FAGEM,


GENTIC estrena nova web i estratègia de comunicació

Una Notícia de Gentic per BarcelonaDot, el periódico de la Transformación Digital

zz

GENTIC inicia 2018 estrenant nova pàgina web i amb una nova estratègia de comunicació més centrada en els socis i en la divulgació tecnològica.

GENTIC (grup d’empreses de noves tecnologies de la informació i la comunicació) estrena avui la seva nova web. Aquesta plataforma té com a principals objectiu posar als socis com a centre de l’espai web, ser un referent de l’actualitat del sector tecnològic, celebrar i ajudar en l’organització d’esdeveniments TIC i realitzar activitats de divulgació tant de temes tecnològics com de temes empresarials. GENTIC també pretén millorar la comunicació amb socis, col·laboradors i usuaris.

Durant el present any se centraran més recursos en les següents accions, destinades totes elles a complir els principals objectius de l’associació:

Comptes d’empresa per als socis

Amb l’objectiu de posar al soci en el centre de l’activitat comunicativa, GENTIC pretén crear comptes d’empresa individuals. D’aquesta manera, els socis podran tenir espais propis en els quals exposar qui són, que fan, on es troben i mostrar els productes i/o serveis que fan, tot això a través de la unió de vídeos, imatges, textos i altres elements audiovisuals que permeten a l’usuari obtenir tota la informació possible de les empreses en el menor temps.

Els millors actes TIC

La celebració d’esdeveniments TIC sempre ha estat un dels punts forts de GENTIC, aquest any 2018 l’organització d’empreses TIC té la intenció d’ajudar a totes aquelles organitzacions que vulguin desenvolupar esdeveniments.

Entre la llista d’activitats es troben tant jornades informatives, esdeveniments sectorials o actes formatius per millorar el coneixement dels assistents en temes concrets.

Divulgació en temes Tecnològics

No és fàcil entendre com funciona la tecnologia per a la gran majoria de la població, al seu torn, les novetats en el sector tecnològic són constants i és complicat estar al dia. GENTIC vol promoure que els temes TIC siguin fàcils de comprendre, aconseguir que el gran públic comenci a utilitzar la terminologia del sector, que es perdi la por a la tecnologia i al seu torn que la gent estigui al dia amb les novetats del sector.

Aquestes són algunes de les novetats que GENTIC proposa per a aquest 2018, volem que tu les visquis amb nosaltres i que el sector TIC Català sigui un exemple a seguir per a la resta.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

BASES IX PREMIS FAGEM 2018

Els darrers nou anys la FAGEM, Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme, entitat que representa el teixit empresarial de la comarca del Maresme, ha entregat els seus reconeixements amb la finalitat de donar visibilitat pública a les millors iniciatives empresarials sorgides a la comarca.

Enguany els premis s'entregaran en base a les següents condicions:


1. PERÍODE DE PRESENTACIÓ DE  CANDIDATURES

El període de presentació de les candidatures per a la IX edició dels Premis FAGEM és del 19 de juliol al 17 de setembre del 2018.

BASES IX 

2. CATEGORIES

En aquesta edició dels Premis FAGEM s’han establert una categoria de premi i tres mencions especials:

 • Premi FAGEM a la Trajectòria Empresarial La FAGEM vol premiar aquella empresa que durant el 2017 i, en general, durant els darrers anys, s'hagi distingit per la seva trajectòria empresarial i per la seva contribució al desenvolupament socioeconòmic del territori. Es valorarà especialment la innovació en el sector d’activitat on l’empresa desenvolupa el projecte, la viabilitat del projecte i la creació de llocs de treball com a conseqüència directa del projecte. També es tindran en compte les accions desenvolupades i els resultats obtinguts, així com aquells fets de rellevància aconseguits al llarg de la seva trajectòria empresarial.
 • Menció  especial Capgròs al Jove Empresari menor de 41 anys La FAGEM vol valorar la tasca d’aquells emprenedors i emprenedores que amb el seu esforç i dedicació aconsegueixen engegar nous projectes empresarials. El jurat tindrà en compte la consolidació de la idea de negoci inicial, la seva viabilitat econòmica, l’esperit emprenedor, la trajectòria de l'empresari o empresària i els reptes i perspectives de futur. Poden optar a aquest guardó tots els empresaris menors de 41 anys durant el 2017. 
 • Menció  especial a la Dona Empresària Dintre de la feina que està portant a terme la FAGEM en el camp de la igualtat de gènere empresarial a la comarca, el 2017 l'entitat va impulsar aquest reconeixement que busca premiar el talent femení de dones empresàries i líders de projectes al nostre territori. El jurat valorarà la seva trajectòria, que hagi excel·lit en la gestió, que sigui artífex de bones pràctiques i actuï de manera considerada en relació amb els recursos interns i externs de la seva organització empresarial. 
 • Reconeixement  de la FAGEM a la contribució a l'Associacionisme Empresarial La junta de la FAGEM, com és habitual, retrà homenatge a aquell empresari o empresària maresmenca, que per la seva trajectòria professional, suposi un actiu per la comarca. Es valorarà la seva trajectòria, la seva contribució al desenvolupament econòmic, les seves qualitats i el seu compromís amb l'emprenedoria i el món empresarial. L’elecció d’aquest reconeixement és intern.
 • 3. MEMBRES DEL JURAT

  El jurat estarà format pels membres  del Consell Executiu de la FAGEM i un membre designat pel patrocinador  d'aquests guardons.

  Les deliberacions del jurat es faran a partir de tota la documentació aportada per les empreses candidates. Es seleccionaran tres candidates per categoria i el veredicte del jurat es donarà a conèixer durant la celebració de la Nit de l'Empresariat.

  4. REQUISITS

  4.1. Podran optar als premis aquells empresaris de nacionalitat espanyola, i estrangers residents, que desenvolupin la seva activitat empresarial a la comarca del Maresme.

  4.2. Una mateixa empresa o persona física només podrà presentar-se a una categoria dels premis. La FAGEM es reserva la possibilitat de canviar de categoria, prèvia consulta amb el candidat.

  4.3. Per accedir a les categories dels premis, s’haurà d’omplir el formulari penjat a la pàgina web de la FAGEM (www.fagem.org). Alhora, aquest es pot acompanyar de tot aquell material complementari que a judici del candidat pugui ser d’interès per a l’avaluació de la seva candidatura.

  4.4. La informació s’haurà de presentar abans del 17 de setembre del 2018 a les 23.59 hores

  4.5. El jurat realitzarà una revisió de les candidatures dels finalistes, entre les quals es seleccionaran els guanyadors, que es donaran a conèixer durant l’acte de lliurament dels guardons. La decisió del Jurat serà inapel·lable.

  4.6. Els premis no es comunicaran, en cap cas, abans de l’acte de lliurament, que tindrà lloc el 18 d'octubre de 2018.

  4.7. Per a cada categoria esmentada hi haurà tres finalistes i un únic premiat.

  4.8. La informació subministrada es considera confidencial, i només serà utilitzada pels membres del jurat a efectes exclusius del premi.


  La participació  en els Premis  FAGEM suposa el coneixement i l’acceptació de les presents bases. 

La FAGEM és membre de: