L'Hotel Atenea Port Mataró celebra el seu 5è Aniversari. Felicitats!!!

Roser Moré,




L’Hotel Atenea Port celebra el seu cinquè aniversari i ho fem amb l’orgull d’haver contribuït a donar a conèixer la nostra ciutat arreu.

Fa molt més de cinc anys, Mariano Ganduxer, president del Grup Bonanova, promotor de l’Atenea, va tenir la visió de construir un Hotel al Port de Mataró: una visió emprenedora i a la vegada agosarada però que, de seguida, va donar els seus fruits.

Avui, cinc anys després de la inauguració de l’Hotel ens sentim molt satisfets de l’acollida que hem tingut a Mataró, on, tant els seus habitants com les empreses han confiat en nosaltres.

L’equip i la direcció de l’Hotel Atenea volem agrair la confiança tant als mataronins, fidels a la nostra feina, com als turistes que han pensat en nosaltres per les seves vacances.

Som un equip que creiem en Mataró i que treballem per posar al mapa la ciutat que, per la seva gent, les tradicions, la cultura i les platges la fan singular i diferent d’altres indrets propers.

Ens sentim satisfets amb les dades que confirmen que, any rere any, es baten els rècords d’arribada de turistes i que, aquests turistes, no ho fan només a l’estiu sinó que cada vegada s’aprecien els encants de la ciutat durant tot l’any.

Des de la FAGEM volem felicitar a l’Atenea per aquest aniversari i desitjar-li molts encerts en el futur.  

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies