La dissenyadora Totón Comella protagonitza el dinar de tardor de les Teixidores d'Idees de la FAGEM

per FAGEM,La dissenyadora Totón Comella protagonitza el dinar de tardor de les Teixidores d'Idees de la FAGEM


Més d'una trentena de dones empresàries es reuneixen a l'Hotel Atenea Port Mataró per compartir experiències amb la fundadora de TNC 

Comella assenyala el treball, la constància i la capacitat de reciclatge professional com a claus del'èxit empresarial 

Mataró, 23 de novembre 2017 — La reconeguda dissenyadora maresmeca Totón Comella,fundadora de la marca TNC, ha estat la protagonista de la trobada del col·lectiu 'Teixidores d'Idees', que aquest dijous 23 de novembre ha organitzat la Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM). La trobada reuneix dones amb responsabilitat empresarial per compartir experiències i descobrir noves realitats socials i econòmiques através de l'experiència d'altres dones d'èxit.Comella ha assenyalat com a principals claus de l'èxit el treball, la constància i, sobretot, la capacitat de reciclatge professional. La dissenyadora, que des de la passada primavera està desvinculada de la marca TNC -va vendre l'empresa a un fons d'inversió-, ha recordat els seus inicis en el món de l'empresa com a "magnífics". En els últims temps, es lamenta, "tot girava a l'entorn dels números i això em va desgastar". La dissenyadora, que no descartaara iniciar un nou projecte empresarial a la seva mida, ha encoratjat les empresàries del Maresme a "tenir la ment oberta i ser valenta". Segons Comella, no s'ha de tenir por a no saber de tot perquè "la vida sempre t'ensenya".Totón Comella ha dissenyat i comercialitzat les seves peces de moda per a dones des de1986, consolidant-se com una de les referents de la moda íntima i bany a nivell internacional.La presidenta de la Fagem, Roser Moré, es felicita per l'èxit  d'aquesta iniciativa, que permet"reforçar el paper de la dona en el sector de l'empresa", alhora que es genera un"important espai de trobada que facilita la creació de nous vincles entre el teixit empresarial maresmenc".

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

BASES IX PREMIS FAGEM 2018

Els darrers nou anys la FAGEM, Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme, entitat que representa el teixit empresarial de la comarca del Maresme, ha entregat els seus reconeixements amb la finalitat de donar visibilitat pública a les millors iniciatives empresarials sorgides a la comarca.

Enguany els premis s'entregaran en base a les següents condicions:


1. PERÍODE DE PRESENTACIÓ DE  CANDIDATURES

El període de presentació de les candidatures per a la IX edició dels Premis FAGEM és del 19 de juliol al 17 de setembre del 2018.


2. CATEGORIES

En aquesta edició dels Premis FAGEM s’han establert una categoria de premi i tres mencions especials:

  • Premi FAGEM a la Trajectòria Empresarial La FAGEM vol premiar aquella empresa que durant el 2017 i, en general, durant els darrers anys, s'hagi distingit per la seva trajectòria empresarial i per la seva contribució al desenvolupament socioeconòmic del territori. Es valorarà especialment la innovació en el sector d’activitat on l’empresa desenvolupa el projecte, la viabilitat del projecte i la creació de llocs de treball com a conseqüència directa del projecte. També es tindran en compte les accions desenvolupades i els resultats obtinguts, així com aquells fets de rellevància aconseguits al llarg de la seva trajectòria empresarial. Inscriure'm!
  • Menció  especial Capgròs al Jove Empresari menor de 41 anys La FAGEM vol valorar la tasca d’aquells emprenedors i emprenedores que amb el seu esforç i dedicació aconsegueixen engegar nous projectes empresarials. El jurat tindrà en compte la consolidació de la idea de negoci inicial, la seva viabilitat econòmica, l’esperit emprenedor, la trajectòria de l'empresari o empresària i els reptes i perspectives de futur. Poden optar a aquest guardó tots els empresaris menors de 41 anys durant el 2017. 
  • Menció  especial a la Dona Empresària Dintre de la feina que està portant a terme la FAGEM en el camp de la igualtat de gènere empresarial a la comarca, el 2017 l'entitat va impulsar aquest reconeixement que busca premiar el talent femení de dones empresàries i líders de projectes al nostre territori. El jurat valorarà la seva trajectòria, que hagi excel·lit en la gestió, que sigui artífex de bones pràctiques i actuï de manera considerada en relació amb els recursos interns i externs de la seva organització empresarial. Inscriure'm!
  • Reconeixement  de la FAGEM a la contribució a l'Associacionisme Empresarial La junta de la FAGEM, com és habitual, retrà homenatge a aquell empresari o empresària maresmenca, que per la seva trajectòria professional, suposi un actiu per la comarca. Es valorarà la seva trajectòria, la seva contribució al desenvolupament econòmic, les seves qualitats i el seu compromís amb l'emprenedoria i el món empresarial. L’elecció d’aquest reconeixement és intern.


3. MEMBRES DEL JURAT

El jurat estarà format pels membres  del Consell Executiu de la FAGEM i un membre designat pel patrocinador  d'aquests guardons.

Les deliberacions del jurat es faran a partir de tota la documentació aportada per les empreses candidates. Es seleccionaran tres candidates per categoria i el veredicte del jurat es donarà a conèixer durant la celebració de la Nit de l'Empresariat.

4. REQUISITS

4.1. Podran optar als premis aquells empresaris de nacionalitat espanyola, i estrangers residents, que desenvolupin la seva activitat empresarial a la comarca del Maresme.

4.2. Una mateixa empresa o persona física només podrà presentar-se a una categoria dels premis. La FAGEM es reserva la possibilitat de canviar de categoria, prèvia consulta amb el candidat.

4.3. Per accedir a les categories dels premis, s’haurà d’omplir el formulari penjat a la pàgina web de la FAGEM (www.fagem.org). Alhora, aquest es pot acompanyar de tot aquell material complementari que a judici del candidat pugui ser d’interès per a l’avaluació de la seva candidatura.

4.4. La informació s’haurà de presentar abans del 17 de setembre del 2018 a les 23.59 hores

4.5. El jurat realitzarà una revisió de les candidatures dels finalistes, entre les quals es seleccionaran els guanyadors, que es donaran a conèixer durant l’acte de lliurament dels guardons. La decisió del Jurat serà inapel·lable.

4.6. Els premis no es comunicaran, en cap cas, abans de l’acte de lliurament, que tindrà lloc el 18 d'octubre de 2018.

4.7. Per a cada categoria esmentada hi haurà tres finalistes i un únic premiat.

4.8. La informació subministrada es considera confidencial, i només serà utilitzada pels membres del jurat a efectes exclusius del premi.


La participació  en els Premis  FAGEM suposa el coneixement i l’acceptació de les presents bases.


La FAGEM és membre de: