La FAGEM ha col·laborat amb el Projecte d'Oriol Mitjà

Roser Moré,

 “ I TORNEIG BENEFIC PADEL ROTARY / PIAN 2017 “ 


Del 28 d'Agost al 02 de Setembre  es va celebrar el Torneig de Pàdel a les pistes del Club Tennis Mora de Llavaneres, organitzat pel equip Femení de Pàdel del Club.
El dissabte 02 de setembre es va celebrar el sopar de cloenda a l' Hotel Atenea Port de Mataró. 

Totes les aportacions s'han destinat íntegrament al Projecte del Dr Oriol Mitja (Arenys de Munt) de l'erradicacio del PIAN a Papua Nova Guinea. 

Resultado de imagen de oriol mitjàResultado de imagen de oriol mitjà
Resultado de imagen de oriol mitjàOriol Mitjà Villar, es un médico investigador especializado en medicina interna y enfermedades infecciosas, y experto en la erradicación de enfermedades tropicales. Wikipedia
Fecha de nacimiento: 1980, Arenys de Munt, Barcelona



Sopar Benèfic de Cloenda 


PIAN … la  lepra del Segle XXI La enfermetat que es cura amb una sola pastilla que val 0,16 centims…El PIAN el provoca una bacterià i causa llagues i ulceres a la pell 1 sola pastilla de Azitromizina que es pren una sola vegada … i que val 0,16 cèntims i que en 48 hores reverteix les lesions , i en una setmana fa que cicatritzin les llagues i ulceres …el projecte actual del Dr. Oriol Mitja es erradicar el PIAN a LIHIR una illa de Papua Nueva Guinea i desprès a tot el mon. Si ho aconsegueix el PIAN seria desprès de la Varola , la segona enfermetat erradicada en la historia de la humanitat ¡!


http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies-migdia/el-cas-doriol-mitja-el-metge-catala-que-amb-una-pastilla-vol-eradicar-el-pian-a-papua-nova-guinea/video/5605348/

Where the roads end - Where the roads endwheretheroadsendfilm.com/1.El documental "Where the roads end" ("On acaben els camins") narra la història ... La Organització Mundial de la Salut, en assabentar-se dels des cobriments, ...


Curiositats
La pastilla de Azitromizina actualment ja esta lliure de patent i es un genèric molt econòmic 0,16 cèntims però la patent era de PHIFER ( Laboratoris de la Viagra ) o siga uns dels laboratoris amb mes facturació i beneficis del mon ¡!
Lihir es un illa de Papua Nueva Guinea en la que en 1982 van descobrir un jaciment de Or i actualment les explota una empresa australiana, i son una de les reserves mes gran del Mon ¡!

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies