La molt positiva tendència de l’atur a Catalunya es projecta a curt termini per sota del 10% amb noves millores del mercat laboral

per FAGEM .,


A Catalunya, el nombre d’aturats segons l’Enquesta de la Població Activa del 2n trimestre del 2017 situa la taxa de desocupació a Catalunya en un 13,20% (2,08 punts menys que en el trimestre anterior, que va ser del 15,28 %), el que representa un total de 497.400 aturats. Foment del Treball valora positivament, el descens del nombre d’aturats amb caràcter general i, especialment, a Catalunya que és quatre punts inferior a la del conjunt  de l’Estat. Les tendències i projeccions fan preveure que a curt termini es pugui rebaixar aquesta taxa per sota del 10%.
Aquestes dades reafirmen els aspectes positius d’algunes de les mesures flexibilitzadores que es van introduir en la nostra normativa, si bé, encara queda marge per a modernitzar i flexibilitzar les nostres relacions laborals, i s’han d’afegir mesures que resolguin els dèficits del nostre mercat laboral en matèria de formació, temporalitat, atur de llarga durada, entre d’altres.

                                        Més informació


Comentaris


Per a comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

La FAGEM és membre de: