La UBM presenta l’edició 2018 del barret de palla de Les Santes

Roser Moré,


La Unió de Botiguers de Mataró presenta aquest 2018 i per onzè any consecutiu, el barret de palla de Les Santes, patrocinat per primera vegada per uncomerç, en aquest cas el centre No+Vello Mataró.

 En aquesta ocasió, i a només 13 dies del’inici de la festa major, la UBM ha presentat el nou disseny de la cinta, que aquest 2018 ésblanca amb les lletres impreses en color verd llima.

Des de fa més d’una dècada, la UBM facilita als mataronins resguardar-se del sol de justíciadel juliol amb els ja típics i esperats barrets de la festa major. Una iniciativa dels establimentsde la ciutat ha anat agafant força fins a convertir-se en una peça imprescindible per a viureLes Santes i un dels trets més característics de la festa major de Mataró.El barret es pot aconseguir comprant als comerços associats a la UBM o a la parada quetindrà la UBM a la cantonada del carrer Barcelona amb la Riera cada tarda, a partir del 21de juliol.A més, aquest any s’organitza un concurs d’Instagram. 

Per a participar hi ha temps fins el 31de juliol i només cal posar “m’agrada” a la publicació de la UBM, etiquetar a tres persones,seguir els perfils de la UBM (@uniobotiguersmataro) i a No+Vello Mataró (@nomasvellomataro). El guanyador d’aquest concurs, que també està patrocinat perNo+Vello Mataró, podrà gaudir un tractament corporal sencer d’un any de depilació làservalorat en més de 2.500 euros.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies