L’empresària Imma Amat protagonitza el dinar d’estiu de les Teixidores d'Idees de la FAGEM

Roser Moré,


Imma Amat d’Amat Immobiliaris ha estat la protagonista de la trobada d’estiu del col·lectiu 'Teixidores d'Idees', que aquest dimecres ha organitzat la Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM). La trobada reuneix dones amb responsabilitat empresarial per compartir experiències i descobrir noves realitats socials i econòmiques a través de l'experiència d'altres dones d'èxit.

Imma Amat ha repassat la seva història empresarial familiar que comença amb la prematura mort del seu pare i com la seva mare va lluitar per tirar endavant el que ara és una de les immobiliàries que millor han treballat durant aquests darrers anys de crisi al sector.

Amat ha defensat, des dels inicis, el paper de les dones en el sector immobiliari. Un entorn “molt masclista” que ha obligat a l’empresa– dirigida per dones des de 1948 – a ser “molt millors perquè ens respectessin”, ha lamentat. A dia d’avui, la seva responsabilitat dins de l' empresa està molt lligada a les àrees que més li agraden i el seu fill, Guifré Homedes, es convertirà en el primer home en formar part de l’equip directiu de la història d’Amat Immobiliaris.

La presidenta de la Fagem, Roser Moré, celebra, una vegada més, l'èxit d'aquests dinars, que permeten "enfortir el paper de la dona a l'empresa", alhora que, aquest espai, es converteix en “facilita la creació de noves sinèrgies empresarials”.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies