Sindicats i patronals signen l'Acord Interprofessional de Catalunya (AIC) 2018-2020

FAGEM,


Les patronals Foment del Treball, Fepime i Pimec, i els sindicats CCOO i la UGT de Catalunya han signat aquest dilluns l'Acord Interprofessional de Catalunya (AIC) 2018-2020 a la Generalitat.

Els actors econòmics i socials han celebrat el diàleg i el consens assolit malgrat les diferències i han destacat la formació professional, la inserció dels més joves i la igualtat de gènere com els punts d'inflexió per millorar el mercat laboral en el seu conjunt.

La presidenta de Fepime, María Helena de Felipe, ha qualificat l'acord de "valent" i ha considerat una necessitat prioritària apostar per la formació professional i la inserció dels joves davant la creixent demanda de personal qualificat. Unes conclusions que la patronal ja va exposar a la clausura del 3r Congrés de la petita i mitjana empresa de Catalunya.

En aquesta línia, el president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, ha considerat l'AIC una actualització de l'economia catalana davant el canvi de cicle econòmic que ve.

La signatura ha tingut lloc a la Generalitat de Catalunya i ha comptat amb el presidente del Govern, Quim Torra, i els consellers Pere Aragonès, Chakir El Homrani i Àngels Chacón.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies