UBM: Premi a la Millor Iniciativa col·lectiva territorial per la campanya “Mataró en Viu 2016"

Roser Moré,


La Unió de Botiguers de Mataró ha rebut de la mà del president de la Generalitat, Carles Puigdemont i el conseller d’Empresa i Coneixement, Santi Vila, el premi de la categoria Millor Iniciativa Territorial per la campanya “Mataró en Viu”. Aquest mateix premi també se l’ha emportat (ex aequo) Gran Centre Granollers per la seva activitat “Jo t’estimo +”.

L’activitat de la UBM premiada per la Generalitat va consistir en donar vida ales aparadors dels comerços amb performances i coreografies, acord amb el producte de les botigues, de la mà d’actors, actrius, ballarins i ballarines sota la direcció artística de Cultura Mataró, els Estudis Cinematogràfics del Maresme, el Gremi de Perruqueria i Estètica de Mataró i Maresme, l’Escola de Dansa Heidi Consegal i la Sala Cabanyes.

Aquests premis, que arriben enguany a la seva dissetena edició, són el reconeixement del govern a les iniciatives més innovadores del comerç urbà de proximitat.

La Generalitat ha reconegut també a 17 establiments comercials centenaris i a 18 establiments de més de 150 anys i ha donat el Premi a la Iniciativa Empresarial, a la Millor Iniciativa Col·lectiva Sectorial i a la Millor Gestió Pública a més d’altres reconeixements a la trajectòria de persones, empreses i entitats per la seva dedicació, capacitat d’innovació i emprenedoria i la seva contribució al prestigi del sector a Catalunya.

L’acte, que ha tingut lloc al Palau de la Generalitat també ha comptat amb la presència de la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta i del Gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, Miquel Rodríguez.

El president de la UBM, Jordi Novo, ha recollit el premi acompanyat de membres de la junta directiva.



A la foto de dalt: La Junta UBM amb el president de la Generalitat Carles Puigdemont, després de rebre el Premi 

A les fotos de baix: Jordi Novo rebent el Premi de la mà del president de la Generalitat Carles Puigdemont i el Cartell de la Campanya Mataró en Viu 2016.




Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies