VILAROUTE, seleccionada per a participar en l’e-tourisme de Niça (França)

Roser Moré,





Empresa associada a :

VILAROUTE, seleccionada per a participar en l’e-tourismede Niça (França)

BarcodeMarket i la seva aplicació IoT per a la promoció de rutes històriques Municipals, VILAROUTE, ha estat triada juntament amb altres APP’s per l’IoTCATALAN ALLIANCE per formar part de la delegació catalana que, encapçalada per la Secretària de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, per participar de forma activa en la fira d’emprenedors a Niça, França, en aquesta ocasió dedicada a les APP del sector del Turisme (e-Tourisme).

CCI Nice-Côte d’Azur organitza un event internacional per a emprenedors entre els dies 16 i 20 d’Octubre d’enguany, on es trobaran un gran nombre d’experts inversors i d’Associacions econòmiques, jurídiques i empresarials més importants de França i Europa, amb l’únic objectiu de donar visibilitat a projectes tecnològics i buscar una ràpida internacionalizació d’aquests. 


L’IoT Catalan Alliance està promoguda per la Generalitat de Catalunya dins del marc de l’estratègia Smartcat per impulsar aquest nou sector en el nostre país. L’aliança està formada per un grup d’empreses i entitats que desenvolupen i implementen solucions tecnològiques en l’IoT.

Té com objetius: - Fomentar l’intercanvi d’informació i la generació de sinèrgies entre els membres integrants - Donar visibilitad i oportunitats de negoci a tots els agents de la cadena de valor.

Vilaroute, l’aplicació IoT dissenyada i desenvolupada per BarcodeMarket, vol ser un element actual per promocionar i donar a conèixer les rutes culturals i històriques de les ciutats. D’una forma fàcil, ràpida i molt interactiva, on es guia l’usuari al llarg de la població, passejant pels indrets més emblemàtics i coneixent les seves particularitats i característiques. Ens permet viure més d’aprop la personalitat de la localitat.

A més, vinculant al màxim el comerç local, creem una eina de proximitat que dona visibilitat al petit negoci de la localitat,aconseguint així un actiu de promoció econòmica d’alt abast.

BMKiot, divisió de BarcodeMarket dedicada al Internet of Things, aconsegueix amb aquesta APP dur la més actual tecnologia als municipis, independentment del tamany d’aquests i de la seva densitat demogràfica.

Més informació a:

BMK iot: https://www.barcodebmk.com/iot/

Vilaroute: https://www.barcodebmk.com/caso-exito-iot-app-rutas/

IoT Catalana Alliance: http://www.cataloniaiot.com

CCI Nice Côte d’Azur: http://www.cote-azur.cci.fr



Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies