Enguany hem celebrat el 40è Aniversari d’ASEGEMA dins el marc de la X Jornada de l’Empresariat del Maresme. 

ASEGEMA és l’Associació d’Empresaris de Géneres de Punt de Mataró i Comarca, és una associació sense ànim de lucre que representa el col.lectiu empresarial tèxtil del Maresme.

La indústria tèxtil del Maresme ha estat la font d’ingressos i de fet, el modus vivendi de moltíssimes famílies del territori. D’alguna manera, també ha estat capaç de generar un estil de vida propi, i un nexe comú entre les persones de la comarca que, moltes vegades sense saber-ho compertien relacions amb amics i familiars que treballaven plegats o bé es relacionaven professionalment.

Com homenatge a aquests 40 anys i graciesa la col.laboració de ZEDESA, MASSANA, VILASECA, WORLD COMPLEMENTS,ABANDERADO I PLAYTEX s’ha fet una recerca de les prendes de gènere de punt fabricades a la comarca i això ens ha permès organitzar una passarel.la que tot seguit veureu .  

Abans,però , us fem una petita explicació de cadascuna d’elles.

ZEDESA, gairebé un segle en el sector, s’ha convertit en una de lesmillors firmes de roba interior per home i dona utilitzant materialsd’alta qualitat com el cotó egipci, fil d’escocia i fil de soja.

MASSANA, d’origen familiar, dedicada des de fa més de 50 anys al disseny,producció i comercialització de prendes tèxtils. El seu principal producte Home Wear per home, dona i nen.

VILASECA: Presents des de 1952 al mercat nacional i des de 1980 al’internacional. Dissenyadors i productors de prendes interiors. Distribueixen amb la marca AVET x dona /nena i amb SET per home/ nen.

WORLDCOMPLEMENTS: Neix al 2004,hereus d’una tradició familiar en el sector de la calceteria quedata de l’any 1918. Els seus articles es diferencien per la sevacreativitat i qualitat.

Hanesbrands Inc - ABANDERADO

 Neix com a marca l’any 1963 a Mataró, 1a marca en fer publicitat en televisió de roba masculina. Marca que ofereix comoditat,qualitat i un look impecable.

HANESBRANDS INC - PLAYTEX:

 Fundada als Estat Units el 1932, s’instal·la a Espanya el 1966. 1a companyia del món en utilitzar teixits elàstics en el sector tèxtil. Marca innovadora i en constant evolució , fou la 1a en fer publicitat de corseteria en televisió .

També agraïm el magnífic treball del Gremi de Perruqueria i Estètica de Mataró i Maresme, aprofitem per dir-vos que tots els maniquís que veieu aquí exposats estan  fets per ells.  Són una mostra d’art en perruqueria, inspirats en les imatges  que estan al seu costat.

Viatgem doncs en el temps i ens situem a finals dels ’70 i anirem fent un recorregut fins a dia d’avui amb 

LA DESFILADA!!!

  • Entrevista de l'Espartac Peran al president d'ASEGEMA, Paulí Aluart

que va explicar què se sent quan una Institució com ASEGEMA celebra 40 anys i
va afirmar que el sector tèxtil a la comarca i en general té futur.


i va arribar els PASTÍS!!!

Feliç 40è ANIVERSARI!!!!!

Gràcies a tots els que ho heu fet possible!!!!

Cursos del mes de març 2018: DESCARREGAR

Cursos Pla d'IGUALTAT 2018: DESCARREGAR

Cursos del mes d'abril 2018: DESCARREGAR

Cursos del mes de maig 2018: DESCARREGAR

Cursos del mes de juny 2018: DESCARREGAR

La FAGEM és membre de: