PREMIS FAGEM 2017


Premi FAGEM a la Trajectoria Empresarial

La Junta de la FAGEM, des de fa 8 anys, atorga el premi a la Trajectòria Empresarial a una empresa que destaca per les accions desenvolupades i els resultats obtinguts, així com aquells fets de rellevància aconseguits al llarg del seu recorregut empresarial. 

El Premi FAGEM a la Trajectòria Empresarial d'enguany ha sigut per:

Recull el Premi la Sra.Teresa Robert de la mà de Roser Moré
SERRAS 1919

Serras1919 és a les portes de celebrar el seu centenari, 100 anys durant els quals 4 generacions s'han succeït tot adaptant el negoci als nous temps, modernitzant l'empresa a les necessitats dels clients de Mataró i el seu entorn amb el que no només s'hi ha implicat des del'àmbit comercial, sinó també en la seva vida cívica potenciant des de l'associacionisme dins la Unió de Botiguers de Mataró el desenvolupament social i urbà. Però això no només son mèrits del passat sinó un compromís de futur envers Mataró i el Maresme.
RECONEIXEMENT A LA CONTRIBUCIÓ A L'ASSOCIACIONISME EMPRESARIAL

La FAGEM reconeix la tasca d'una persona que ha fet molt per l'associacionisme empresarial en el sector o el gremi que pertanyen, cohesionant els empresaris i dinamitzant el sector.

Lliure aquest Premi la Sra. Núria Montolio, directora d’àrea de negoci de CaixaBank al Maresme Centre – Mataró

CaixaBank com entitat financera de referència, amb diversos interessos i activitats en l’àmbit econòmic, social i cultural, també està compromesa amb el desenvolupament i la iniciativa empresarial i està interessada a participar en el finançament de determinades activitats organitzades per la FAGEM, en qualitat d’empresa patrocinadora.

El reconeixement a la Contribució a l'Associacionisme Empresarial d'enguany és per:

Núria Montolio, directora d’àrea de negoci de CaixaBank al Maresme Centre – Mataró, lliure el Premi al Sr. Mario Randatzzo, actual vicepresident del Gremi.
Gremi d’Hosteleria i Turisme de Mataró i Maresme.

L’any passat el Gremi va complir 80 anys, entrant en la llista dels Gremis més antics, consolidats i amb més solera de Catalunya.

L’any 2.000 inaugura la seu de la seva Escola de Restauració i Cambreria de Mataró. En aquesta escola els darrers anys s’han format més de 5.000 persones, la majoria de les quals formen part de les plantilles de nombroses empreses d’hostaleria catalanes i espanyoles.

El Gremi en l’actualitat aplega els subsectors de l’Oci nocturn, l’Allotjament i la Restauració-Gastronomia de Mataró i d’un bon nombre de poblacions del Maresme.


MENCIÓ ESPECIAL AL JOVE EMPRESARI

Per segon any la FAGEM lliure una MENCIÓ ESPECIAL AL JOVE EMPRESARI per valorar el seu esforç, dedicació i empenta pel fet de ser empresari abans de complir els 35 anys, cosa que ens assegura el futur del nostre teixit empresarial.

Lliure aquesta MENCIÓ el Sr.Miquel Rey, Director General de Negoci d'EURECAT.

EURECAT està al costat de les empreses de totes les mides i sectors, especialment a les pimes, perquè puguin crear nous productes, serveis o processos industrials, mitjançant la innovació tecnològica.

En aquest escenari, els joves empresaris són clau, perquè són una generació que té la innovació tecnològica en el seu ADN. Segur que aquesta nit mateix surten reptes nous que poden donar peu a nous projectes innovadors amb l’ajut d’EURECAT!

Miquel Rey, Director General de Negoci d'EURECAT, lliure el Premi a la Roser Vives
Sra.Roser Vives, creadora de La Formatgeria de Mataró.

La Roser ve d’una família de comerciants de Mataró de tota la vida. Treballant a la botiga dels seus pares es va començar a aficionar als formatges i va adonar-se que havia de fer molts quilòmetres per anar a buscar els que agradaven a casa seva.

Així que va agafar al seu marit i li va dir:  I si obrim una formatgeria? Però una formatgeria de debò, eh?

I així va començar la seva història. Després de bastants viatges a França i moltes hores de formació van obrir la petita botiga que ara tenen. Només tenien tres coses clares: oferir formatges de màxima qualitat, especialitzar-se perquè el client pogués gaudir del formatge en tot el seu conjunt i que la botiga estigués al centre històric de Mataró.


PREMI A LA DONA EMPRESÀRIA

Enguany com a novetat, la FAGEM ha introduït el Premi per la Dona Empresària.

Lliure el Premi la Sra. Alexandra Palau de CQM Clínic Maresme, l'Hospital privat de Mataró.

CQM és un Hospital amb12 anys de trajectòria, situat al centre de Mataró. Com a Hospital, està orientat al servei de tots els ciutadans, com a hospital està compromès amb la millora continua de les seves instal·lacions, la millora continua de la seguretat del pacient i la passió per fer una feina ben feta.

Compte amb professionals de primer nivell i reconeguts, oferint els seus coneixements i experiència. Estar amb ells és estar amb bones mans.

L'equip multidisciplinar permet avançar cada dia, aconseguir els nostres objectius marcats i assolir els nous reptes, amb tècniques punteres, noves tecnologies i tractaments avançats. Els seus pilars es basen en l’esforç, la constància i l’actitud que els ha acompanyat aquests 12 anys i avui, amb tots vosaltres volen posar en valor el camí recorregut.

El Premi a la Dona Empresària és per:

Alexandra Palau de CQM CLÍNIC MARESME lliure el Premi a Isabel Gonzàlez de Perruqueria Bel.
Isabel Gonzalez de Perruqueria Bel

Aquest Premi és important per dues coses: la primera, per a la dona que representa, laBEL. La segona, perquè es premia el Reconeixement i Trajectòria d’una DONA.

Que avui, parlem de “ Premi a la Dona Empresària” vol dir que les dones encara han de lluitar molt per tenir un reconeixement, però, si parlem de la BEL, encara té més mèrit perquè ella és un clar exemple d’empresària que s’ha fet a si mateixa.

BEL porta més de 50 anys en el món de la perruqueria. Una professió totalment artística, artesana, en definitiva, una autèntica vocació, i saber combinar aquesta professió tan creativa amb el que comporta portar un negoci, no és fàcil. Per combinar aquestes dues facetes cal un equilibri, un bon equip, moltes hores de dedicació i treball i, sobre tot, il·lusió en voler fer les coses molt ben fetes.

BEL no para d’estar al dia en moda, tendències, innovació i tot això  és el que aporta cada dia al seu saló. BEL ha viscut de 1ª mà idurant molts anys les passarel.les internacionals a Paris, Milan, Nova York, pentinant i compartint projectes al costat de grans professionals de la perruqueria i l’alta costura.

BEL també és tot això que no es veu i l’objectiu ha estat i és APORTAR AL SEU SALÓ, A MATARÓ, AL MARESME la moda més internacional, IMPORTAR i compartir aquest bagatge tan enriquidor amb els clients, la ciutat i la comarca.


SORTEIG DE LA GALA FAGEM 2017

Cada any es fa un sorteig i aquest any s'ha decidit fer un sol regal que de ben segur us agradarà: un sopar per a 2 persones al Restaurant Sant Pau de Sant Pol.

La Plataforma Empresarial PAE MATARÓ, que patrocina aquest regal,  preten contribuir a millorar l’estat de conservació dels polígons, fer d'interlocutor amb l'Administració local, informar i assessorar als seus membres en tot allò que tingui a veure amb els P.A.E. de Mataró, fomentar la relació de bon veïnatge entre les empreses, empresaris/es i propietaris/es de finques dels P.A.E. de Mataró,  resoldre les mancances detectades, establint un programa d’actuacions,  fomentar la col·laboració de les empreses del territori,  treballar per gaudir dels avantatges de tenir serveis i estratègies comunes, defensar els interessos de les empreses i propietaris/es ubicats als polígons davant de tercers i  promocionar els P.A.E. per captar empreses i projectes que s’ubiquin a les naus i/o sòl sense activitat, entre d'altres.

El Premi del Sorteig ha sigut per:

Tomás Cascante, director de Comunicció de la Plataforma PAE MATARÓ lliure el Regal a Sònia Solà, de JSM Technologies
Sònia Solà, de JSM Technologies

PREMIS FAGEM 2017: FELICITATS!!!!La FAGEM agraeix a:

CAIXABANK, el seu Patrocini a la Gala Fagem 2017 i especialment al Reconeixement a la Contribució a l'Associacionisme Emprearial. 

EURECAT, el seu patrocini al Premi Jove Empresari

CQM, Hospital Privat de Mataróel seu patrocini al Premi Dona Empresària.

PAE MATARÓ, per la seva contribució al Sorteig de na Nit.

BASES IX PREMIS FAGEM 2018

Els darrers nou anys la FAGEM, Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme, entitat que representa el teixit empresarial de la comarca del Maresme, ha entregat els seus reconeixements amb la finalitat de donar visibilitat pública a les millors iniciatives empresarials sorgides a la comarca.

Enguany els premis s'entregaran en base a les següents condicions:


1. PERÍODE DE PRESENTACIÓ DE  CANDIDATURES

El període de presentació de les candidatures per a la IX edició dels Premis FAGEM és del 19 de juliol al 17 de setembre del 2018.

BASES IX 

2. CATEGORIES

En aquesta edició dels Premis FAGEM s’han establert una categoria de premi i tres mencions especials:

 • Premi FAGEM a la Trajectòria Empresarial La FAGEM vol premiar aquella empresa que durant el 2017 i, en general, durant els darrers anys, s'hagi distingit per la seva trajectòria empresarial i per la seva contribució al desenvolupament socioeconòmic del territori. Es valorarà especialment la innovació en el sector d’activitat on l’empresa desenvolupa el projecte, la viabilitat del projecte i la creació de llocs de treball com a conseqüència directa del projecte. També es tindran en compte les accions desenvolupades i els resultats obtinguts, així com aquells fets de rellevància aconseguits al llarg de la seva trajectòria empresarial.
 • Menció  especial Capgròs al Jove Empresari menor de 41 anys La FAGEM vol valorar la tasca d’aquells emprenedors i emprenedores que amb el seu esforç i dedicació aconsegueixen engegar nous projectes empresarials. El jurat tindrà en compte la consolidació de la idea de negoci inicial, la seva viabilitat econòmica, l’esperit emprenedor, la trajectòria de l'empresari o empresària i els reptes i perspectives de futur. Poden optar a aquest guardó tots els empresaris menors de 41 anys durant el 2017. 
 • Menció  especial a la Dona Empresària Dintre de la feina que està portant a terme la FAGEM en el camp de la igualtat de gènere empresarial a la comarca, el 2017 l'entitat va impulsar aquest reconeixement que busca premiar el talent femení de dones empresàries i líders de projectes al nostre territori. El jurat valorarà la seva trajectòria, que hagi excel·lit en la gestió, que sigui artífex de bones pràctiques i actuï de manera considerada en relació amb els recursos interns i externs de la seva organització empresarial. 
 • Reconeixement  de la FAGEM a la contribució a l'Associacionisme Empresarial La junta de la FAGEM, com és habitual, retrà homenatge a aquell empresari o empresària maresmenca, que per la seva trajectòria professional, suposi un actiu per la comarca. Es valorarà la seva trajectòria, la seva contribució al desenvolupament econòmic, les seves qualitats i el seu compromís amb l'emprenedoria i el món empresarial. L’elecció d’aquest reconeixement és intern.
 • 3. MEMBRES DEL JURAT

  El jurat estarà format pels membres  del Consell Executiu de la FAGEM i un membre designat pel patrocinador  d'aquests guardons.

  Les deliberacions del jurat es faran a partir de tota la documentació aportada per les empreses candidates. Es seleccionaran tres candidates per categoria i el veredicte del jurat es donarà a conèixer durant la celebració de la Nit de l'Empresariat.

  4. REQUISITS

  4.1. Podran optar als premis aquells empresaris de nacionalitat espanyola, i estrangers residents, que desenvolupin la seva activitat empresarial a la comarca del Maresme.

  4.2. Una mateixa empresa o persona física només podrà presentar-se a una categoria dels premis. La FAGEM es reserva la possibilitat de canviar de categoria, prèvia consulta amb el candidat.

  4.3. Per accedir a les categories dels premis, s’haurà d’omplir el formulari penjat a la pàgina web de la FAGEM (www.fagem.org). Alhora, aquest es pot acompanyar de tot aquell material complementari que a judici del candidat pugui ser d’interès per a l’avaluació de la seva candidatura.

  4.4. La informació s’haurà de presentar abans del 17 de setembre del 2018 a les 23.59 hores

  4.5. El jurat realitzarà una revisió de les candidatures dels finalistes, entre les quals es seleccionaran els guanyadors, que es donaran a conèixer durant l’acte de lliurament dels guardons. La decisió del Jurat serà inapel·lable.

  4.6. Els premis no es comunicaran, en cap cas, abans de l’acte de lliurament, que tindrà lloc el 18 d'octubre de 2018.

  4.7. Per a cada categoria esmentada hi haurà tres finalistes i un únic premiat.

  4.8. La informació subministrada es considera confidencial, i només serà utilitzada pels membres del jurat a efectes exclusius del premi.


  La participació  en els Premis  FAGEM suposa el coneixement i l’acceptació de les presents bases. 

La FAGEM és membre de: