Catalunya busca el millor jove empresari de l'any

Cosmocaixa

L’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC) ja té els finalistes al Premi Jove Empresari de l'any. Els tres empresaris que opten a endur-se el guardó aquest any són Alfons Nonell-Canals, fundador de Mind the byte; Gerard Martret, soci fundador de Camina Lab, i Gerard Subirats, CEO, vicepresident i segona generació de Subirats Bureau. La gala on es farà públic el nom del guanyador tindrà lloc el pròxim 20 de juny a l'espai Cosmocaixa Barcelona. L'AIJEC també premiarà en aquest mateix escenari la Millor Iniciativa Empresarial de 2017 i les tres empreses finalistes en aquesta categoria són Brava Fabrics, Domestic Data Streamers i Peptomyc.

El Premi Jove Empresari arriba enguany a la seva 25a edició convertits en un dels més importants de l'emprenedoria que es celebren a Catalunya. L'objectiu però, tal i com reconeix el president de l'AIJEC, Eloi Palà, segueix essent el mateix "reconèixer el treball, l’esforç i la constància dels joves  empresaris capaços de generar llocs de treball i impulsar projectes  empresarials".

A banda dels dos grans premis de a nit, l’AIJEC també lliurarà el Reconeixement a la Qualitat Lingüística Empresarial, que premia l’aposta per la llengua catalana en l’àmbit de l’empresa, i el Reconeixement a la Millor Trajectòria Empresarial, que l'associació entrega anualment a un empresari consolidat per distingir la seva carrera. Enguany, aquest reconeixement es lliurarà a la Imma i Joana Amat d’Amat Immobiliaris. Com a novetat d’aquesta edició, també es reconeixerà a l’Emprenedor Social. L'Associació de Joves Empresaris entrega també un reconeixement al Futur Jove Empresari que premia un projecte emprenedor treballat per estudiants menors de 18 anys.


Data i hora


Afegir al calendari 2018-06-1409:41 2018-06-1410:41 Europe/Madrid Catalunya busca el millor jove empresari de l'any Cosmocaixa

Lloc

Cosmocaixa

Assistents

Sigues el primer a confirmar

Etiquetes

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

La FAGEM és membre de: