II Edició Jornades "Entrenant el teu Talent" - Comissió Dona i Empresa

II Edició Jornades
 "Entrenant el teu Talent"
Foment del Treball - IESE Business School
6,13 i 20 de març de 2018

       
 
 


Benvolgut/da Sr./Sra. ,
Des de Foment del Treball estem molt compromesos/es amb la promoció de la dona en la empresa. És per aquest motiu que vam crear, fa més d'un any, la Comissió Dona i Empresaamb l'objectiu de posicionar en llocs de direcció econòmica a les directives i d'enfortir el teixit empresarial femení.
 
En aquest sentit i atès que la formació és la clau per millorar i rendibilitzar els nostres negocis hem programat la II Edició de les Jornades "Entrenant el teu Talent", organitzades perFoment del Treball en estreta col.laboració amb el Centre Internacional de Treball i Familia (ICWT) de l'Escola de Negocis IESE.
 

En aquesta ocasió, les jornades estan enfocades a millorar la direcció i gestió de les organitzacions, a través del coneixement i de l'òptima utilització de les xarxes socials, de la importància de la reputació digital i de la inclusió de la diversitat.  En el document adjunt podrà observar amb detall tota la informació respecte als professionals que impartiran la formació, el programa, les dates i el formulari d'inscripció. Poso en el seu coneixement que, les inscripcions formalitzades abans del 2 de febrer, gaudiran d'un preu especial.
 
Tot esperant comptar amb la presència d'algun membre de la seva organització, s’acomiada ben cordialment,Mª Helena de Felipe
Presidenta
Comissió Dona i EmpresaBarcelona, 11 de gener de 2018


Aforament limitat. Assignació de places per rigorós ordre d'inscripció
 

Programa i Inscripció

 


MÉS INFORMACIÓ
Vía laietana, 32-34
08003 Barcelona
Tel. +34 93 484 12 21
www.foment.com
SEGUEIX-NOS


Data i hora


Afegir al calendari 2018-03-0609:00 2018-03-0615:00 Europe/Madrid II Edició Jornades "Entrenant el teu Talent" - Comissió Dona i Empresa Espanya

Assistents

Sigues el primer a confirmar


Qui ve?

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

La FAGEM és membre de: