Jornada de presentació de les noves eines de responsabilitat social

Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Melcior Colet de Barcelona

La presidenta de la FAGEM, Roser Moré, participarà el proper dimarts 18 de setembre en la jornada de presentació de les noves eines de responsabilitat social de la Comissió de Responsabilitat Social del Consell de Relacions Laborals. Aquest òrgan treballa per construir una visió compartida del que entenem a Catalunya com a RS. Aquesta aposta decidida pretén sumar esforços, ajudar les empreses a comprendre el sentit estratègic de l’RS i orientar-les sobre les possibles accions que poden realitzar per incloure-la en la seva gestió.

Durant la jornadaes presentaran tres noves eines:

•Marc de referència de la responsabilitat social a Catalunya

•Recomanacions a la negociació col·lectiva en responsabilitat social

•Eines de gestió de la responsabilitat social per a pimes: per on es pot començar?

 Aquests nous recursos persegueixen un triple objectiu: Oferir una visió compartida i de compromís conjunt per impulsar la responsabilitat social a Catalunya. Facilitar que la negociació col·lectiva pugui abordar matèries de responsabilitat social i proporcionar eines pràctiques per a la seva concreció. I facilitar, especialment per a les organitzacions de dimensió reduïda, eines de gestió i reporting de responsabilitat social.

La jornada tindrà lloc a la Sala P. Coubertin del Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Melcior Colet de Barcelona.

descarregar programaData i hora


Afegir al calendari 2018-09-1809:00 2018-09-1812:00 Europe/Madrid Jornada de presentació de les noves eines de responsabilitat social Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Melcior Colet de Barcelona

Lloc

Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Melcior Colet de Barcelona

Assistents

Sigues el primer a confirmar

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

La FAGEM és membre de: