POSPOSAT La FAGEM presenta el llibre 'Continuar?, vendre? o tancar?' de Jordi Tarragona

Pastisseria Uñó

This event has expired

L’empresa i la família són dues institucions amb finalitats i normes ben diferents. Una busca crear riquesa i mesurar resultats, pel que és raciona.; l’altra es basa en la felicitat i l’amor, és emoció.
Ens trobem davant d’una guia pràctica, fruit de l’experiència personal com a empresari i consultor de l’autor, i que recull les principals qüestions que s’han de tenir en compte a l’hora de posar-se al davant d’una empresa d’aquest tipus. Algunes qüestions tan difícils com la que sorgeix al pitjor moment d’una crisi: «cal continuar, vendre o tancar l’empresa familiar?.»

Així és com inicia l’advocat Jordi Tarragona el seu llibre Continuar? Vendre? Tancar? (Profit Editorial, 2018), un manual amb una llarga llista de consells i lliçons recollits dels seus més de 35 anys d’experiència com a empresari. 

En un acte organitzat per la FAGEM i amb el suport de la Unió de Botiguers de Mataró, Tarragona presentarà el seu llibre a la Pastisseria Uñó de Mataró el proper 20 de setembre a les 19h. 


The event has expired

Data i hora


Afegir al calendari 2018-09-2000:25 2018-09-2001:25 Europe/Madrid POSPOSAT La FAGEM presenta el llibre 'Continuar?, vendre? o tancar?' de Jordi Tarragona Pastisseria Uñó

Lloc

Pastisseria Uñó

Assistents

4 persones assistiran a l’esdeveniment

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

La FAGEM és membre de: