Museu Obert, Mostra d'Art als aparadors de Mataró

Mataró Comerç
El 12 de maig: 
Mataró, un Museu Obert
Torna la 23a Fira de Dibuix i Pintura de Mataró


Més de 80 establiments comercials de la ciutat decoraran els seus aparadors amb obres artístiques de dibuix i pintura elaborades pels membres del'Associació Sant Lluc per l'Art, de la Fundació Iluro i la Col·lecció Bassat

L'objectiu és convertir Mataró en un Museu Obert per tal d’acostar el món de l'art al públic en general.

Mataró,3 de maig 2018— El dissabte 12 de maig, entre els 10 del matí i les 9 del vespre la Riera de Mataró es convertirà, un any més, en una gran fira dedicada al dibuix i pintura. Durant tot el dia, diversos pintors exposaran i vendran les seves obres originals, convertint el centre de la ciutat en una gran galeria d’art.

A més, durant aquesta edició també, més de 80 establiments comercials de la ciutat decoraran els seus aparadors amb obres artístiques de dibuix i pintura elaborades pels membres de l'Associació Sant Lluc per l'Art, de la Fundació Iluro i la Col·lecció Bassat amb l'objectiu de convertir, de l'10 al 20 de maig, la ciutat de Mataró en un Museu Obert amb la voluntat d’acostar el món de l'art al públic en general.

El Museu Obert és una iniciativa de la Unió de Botiguers de Mataró, l'Associació Sant Lluc per l'Art, la Fundació Iluro i el fons d’art de la Col·lecció Bassat Art Contemporani de Catalunya.


Data i hora


Afegir al calendari 2018-05-1210:00 2018-05-2021:30 Europe/Madrid Museu Obert, Mostra d'Art als aparadors de Mataró Espanya

Assistents

Sigues el primer a confirmar


Qui ve?

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

La FAGEM és membre de: