Albert Cortada presenta a la FAGEM l’experiència del seu viatge institucional al Silicon Valley

FAGEM,


A la missió empresarial i econòmica als Estats Units liderada pels representats de la Generalitat de Catalunya entre els quals es trobava el President de la Generalitat, Quim Torra,  també hi va participar el vicepresident de la FAGEM, Albert Cortada. 

L'empresari i mprenedor, Albert Cortada va oferir una xerrada informal a la FAGEM sobre la seva experiència a Califòrnia. En aquest sentit, Cortada va explicar que durant el viatge americà ha tingut l’oportunitat de trobar-se amb directius catalans d’empreses nord-americanes en un sopar a San Francisco, així com van recòrrer durant una visita el Berkeley Sutardja Center for Entrepreneurship i també van participar en una trobada a les instal·lacions de Google amb líders de la ciutat organitzat pel Catalonia America Council al City Club of San Francisco.

Durant la conferència, titulada “La Cultura del Silicon Valley”, Cortada va aprofitar per plantejar les seves observacions sobre "la cultura del fracàs, l’esperit de col·laboració, l’aposta per les idees obertes, la R + D en el propi target, els organigrames plans de les organitzacions, la multiculturalitat i diversitat de l’ecosistema humà del Valley". 

L'acte ,organitzat per la FAGEM i PAE Mataró-Maresme, va reunir nombrosos empresaris i professionals del sector.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies