Aprofita les tarifes preferencials i visita la Fira ITMA

FAGEM,


La fira ITMA (International Textile Machinery Exhibition) és l’esdeveniment internacional de maquinària tèxtil de referència mundial que se celebra cada quatre anys. La propera edició es celebrarà a Barcelona al recinte de Fira de Barcelona-Gran Via, del 20 al 26 de juny de 2019. En la seva última edició, celebrada a Milà l’any 2015, ITMA va tenir una participació de 123.000 visitants professionals de 147 països diferents, amb 1.600 expositors provinents de 46 països.

Seguint amb el seu focus en la innovació, ITMA ha escollit per aquesta nova edició, el lema ‘Innovant en el món dels Tèxtils’ ; s’exhibiran diferents productes i processos intel·ligents per a manternir-se a l’avantguarda de la competència.

L’esdeveniment també comptarà amb un programa de conferències i trobades que afegiran valor per als visitants i compradors que assisteixin a la convocatòria

FAGEM, com a organització col·laboradora amb la Fira ITMA, pot oferir als seus associats el passi d’accés per a 7 dies per a visitar la fira amb una tarifa preferencial amb el codi de descompte FAGEM176SP per a obtenir la tarifa preferencial.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies