Catalunya, segona Comunitat Autònoma líder en creació d’ocupació en el mes de març

Roser Moré,


Catalunya, segona Comunitat Autònoma líder en creació d’ocupació en el mes de març

Foment del Treball insisteix en la necessitat de constituir un Govern a Catalunya que generi un clima d’estabilitat i diàleg institucional per mantenir la reducció de l’atur i afavorir les inversions a Catalunya


El nombre de desocupats a Catalunya s’ha reduït en el mes de març a 6.720 persones (-1,61%) respecte al mes anterior, sent la segona comunitat autònoma després de la Comunitat Valenciana en què més s’ha reduït l’atur registrat. En termes interanuals, l’atur registrat es va reduir en 34.556 persones (-7,75%). D’aquesta manera, el nombre de desocupats a Catalunya és de 411.461. Pel que fa a la contractació, s’han efectuat més contractes que en el mes anterior (23.210 contractes més), i es manté la dualitat entre els contractes temporals que representen el 84,38%, i els indefinits que representen el 15,62% del total de contractes realitzats en aquest mes.
Foment del Treball considera que les dades de l’atur registrat corresponents al mes de març són positives tant per la reducció del nombre de desocupats com pel substancial augment de l’afiliació, si bé en gran part és conseqüència de la coincidència de les festivitats de Setmana Santa al mes de març afectant les contractacions fonamentalment al sector serveis.

Des Foment del Treball s’insisteix en instar els responsables polítics a la constitució d’un Govern a Catalunya i a la generació d’un clima d’estabilitat i diàleg institucional que contribueixi a la creació d’ocupació i afavoreixi les inversions a Catalunya.

Més informació

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies