Dinar de les Teixidores d'Idees

per FAGEM,

La passió, la lluita i la innovació són els valors que han guiat Imma Amat en el món de l’empresa. D’esperit inquiet, mai ha acceptat l’immobilisme i aquest caràcter és el que l'ha dut a impulsar canvis importants en un sector tradicionalment dominat pels homes. Imma Amat va començar a aplicar polítiques de conciliació dins la companyia quan encara no s'havia inventat la paraula.


Amat Immobiliaris també ha estat la primera empresa del sector en aconseguir la certificació ISO 9001 i en tenir els primers programes informàtics d’administració de finques i de comercialització d’immobles. Imma Amat ha protagonitzat tots els papers de l’auca dins l'empresa familiar, fundada el 1948. Des de 1985 va assumir la direcció general, un càrrec que ha deixat aquest mateix 2018 per donar pas a la tercera generació dels Amat.


Aventurera de mena, Amat compagina el seu rol d’empresària amb els esports de muntanya, el que l’ha permès conèixer l’Himalaya, els Andes, el Kilimanjaro, els Alps i, evidentment, el Pirineu. Fora del despatx i dels corriols, Amat dedica la resta del seu temps a la lectura. És una lectora compulsiva i li encanta la novel·la, un gènere que combina amb llibres d'empresa.

El preu del dinar és de 30€ i és imprescindible confirmar assistència a comunicacio@fagem.org o 618.06.85.42

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

La FAGEM és membre de: