El Maresme es reafirma com un dels destins turístics preferits durant l'estiu

FAGEM,


Segons l'informe realitzat per la Diputació de Barcelona, el Maresme es consolida com un dels destins preferits de l'àrea de Barcelona. Pel que fa a l’ocupació hotelera, el mes d'agost la comarca es situa en primer lloc i per davant del Garraf i el Baix Llobregat. El mes de juliol, el Maresme va aconseguir col·locar-se en tercer lloc per darrere del Vallès Occidental i el Baix Llobregat. L’estudi mostra un comportament més positiu quant a l’ocupació hotelera a les comarques d’interior de l’entorn de Barcelona, tot i que les xifres d’ocupació més altes es registren en els establiments de les comarques del litoral (Baix Llobregat, Garraf i Maresme).

Als apartaments  turístics durant el mes de juliol, Costa Barcelona aconsegueix un 82,05% d’ocupació, molt per davant de Paisatges Barcelona, amb un 50,95%. Durant l’agost, les dades es mantenen similars a les de 2017 amb una ocupació mitjana del 83,7%, i es consoliden com les més altes de tot l’entorn de Barcelona. Respecte a l’ocupació als càmpings durant el mes de juliol, la marca Costa Barcelona aglutina el 75% de les places de càmpings de la província i assoleix una ocupació del 62,5%.


En l'àmbit del turisme rural, el Maresme es consolida com una de les comarques amb ocupacions mitjanes més altes (80%), per darrere del Berguedà (81,1%) i el Moianès (80,9%).


llegeix la noticia completa>>

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies