El PAE Mataró Maresme celebra la seva assamblea anual

FAGEM,


La plataforma Empresarial del PAE Mataró-Maresme va a celebrarahir la seva assemblea oberta i va aprofitar per presentar les novetats d'aquest any, posant especial èmfasi a l'activitat que la plataforma desenvolupa arreu de la comarca i no només a la feina que fa a la capital del Maresme. L'acte, presentat i dirigit per Roser Moré va començar amb un discurs de benvinguda del director general del Tecnocampus Josep Lluis Checa, i tot seguit es va donar pas a l'anàlisi de les activitats de la plataforma durant l'any passat així com es va detallar el pla d'acció pel 2019.

Una jornada que va servir també per presentar el Projecte de SimbiosiIndustrial que està duent a terme el PAE Mataró Maresme i la FAGEM, i també d'altres iniciatives empresarials i de serveis a les empreses, com pintures pera l'eficiència energètica, control horari o la nova senyalització integrada enla xarxa industrial.

Finalment, el dia va acabar amb la xerrada "Posa't al dia sobre el 5G, el tema més revolucionari des de l'aparició d'Internet", a càrrec deldirector del programa 5G de Mobile World Capital Barcelona, Eduard Martín.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies