Fepime Catalunya dóna continuïtat als seus òrgans de govern encapçalats per Maria Helena de Felipe

Roser Moré,


Fepime Catalunya dóna continuïtat als seus òrgans de govern encapçalats per Maria Helena de Felipe – Foment de la Producció 

La patronal catalana celebra l’Assemblea General posant en valor les iniciatives per potenciar la transformació digital de les pimes catalanes i la representativitat de Fepime a nivell internacional. 

Fepime Catalunya ha celebrat aquest dilluns l’assemblea general en la que s’ha presentat la memòria d’activitats 2016, s’ha dut a terme l’aprovació del pressupost per 2017 i s’ha ratificat la Junta Directiva de l’organització, encapçalada per la presidenta, Maria Helena de Felipe.

La patronal, que actualment representa de manera directa i indirecta prop de 400 organitzacions territorials i sectorials, ha organitzat al llarg de 2016 més de 20 jornades i activitats a tot el territori català posant especial èmfasi en la transformació digital. “La bretxa digital és un repte determinant durant els propers anys i volem acompanyar a les pimes en aquest procés de digitalització perquè millorin la seva competitivitat”, ha assegurat De Felipe.

A nivell internacional, Fepime participa de forma activa al Consell Econòmic i Social de la Unió Europea i a UEAPME (entre altres) i per tant, té informació actualitzada de les polítiques que es duen a terme a la Comissió Europea en tots els àmbits que afecten a les pimes. La patronal, a més, s’encarrega de defensar els interessos de micro, petites i mitjanes empreses que representen “l’autèntic motor econòmic de Catalunya i que, a més, són capaces de generar major ocupació i de més qualitat”, ha comentat la presidenta de Fepime.

En aquesta línia, Fepime s’ha reunit al llarg de l’últim anys amb representants polítics i diferents institucions per expressar les necessitats reals i el posicionament de les pimes catalanes en el marc econòmic actual i buscar, alhora, sinergies que millorin la competitivitat de les empreses.

Durant la reunió també s’ha volgut posar en valor iniciatives sorgides aquest darrer any, com la creació de la revista digital Foment de la Producció i el programa Fem ocupació per a Joves, entre altres.


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies