Josep Lluís Chueca, nou Director General del TecnoCampus

FAGEM,


El Patronat de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme va aprovar el nomenament de Josep Lluís Checa com a nou director general. Checa és enginyer tècnic industrial i PDG (Programa de Direcció General) per l’IESE i màster en business research. És un directiu amb més de 20 anys d’experiència en llocs de responsabilitat tant en l’àmbit públic com en el privat. En la seva trajectòria professional ha ocupat diversos càrrecs directius en empreses com Gas Natural i en institucions com el CTTI o Cetemmsa. Actualment és director executiu del centre tecnològic Leitat a Xile. S’incorporarà al càrrec el proper 3 de setembre. Per primer cop, la selecció del director general s’ha dut a terme mitjançant un procés obert de lliure concurrència en què es van presentar una vintena de candidats.

En la reunió d’ahir, el Patronat també va aprovar que Josep Maria Raya sigui el nou director de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa, on imparteix docència des de l’any 2000. El nomenament el farà efectiu el rector de la Universitat Pompeu Fabra, en tractar-se d’un centre adscrit a aquesta universitat. Raya és doctor en Economia per la Universitat de Barcelona i té l'acreditació de catedràtic de l'AQU. És un expert en la recerca en l`àmbit del turisme relacionat amb l’habitatge. Dirigeix el Grup de Recerca Aplicada en Benestar Econòmic i Turisme (GRAEFES) del TecnoCampus, reconegut com a grup emergent per l’AGAUR (SGR535). Raya és un col·laborador habitual en mitjans de comunicació i també ha estat elegit després d’un procés obert.

D’altra banda, el Patronat celebrat ahir va aprovar un nou marc de relacions entre el TecnoCampus i la Universitat Pompeu Fabra, a la qual estan adscrites les tres escoles universitàries del TecnoCampus: l’Escola Superior Politècnica, l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa i l’Escola Superior de Ciències de la Salut. Aquest acord estableix que es buscaran sinergies en els àmbits de la docència, la recerca o el foment de l’emprenedoria universitària, entre altres. La recerca d’aquesta major col·laboració es plasmarà, organitzativament, en la presència recíproca en òrgans de gestió.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies