Jordi Tarragona presenta el manual per afrontar el moment “més crític” d’una empresa familiar

FAGEM,


Entendre i gestionar el pitjor moment d’una crisi empresarial.  Amb aquesta voluntat feia parada a Mataró, Jordi Tarragona, autor del llibre “Continuar? Vendre? Tancar?” .Tarragona és consultor especialitzat en el recolzament a la propietat de pimes i la implementació de solucions de continuïtat a les empreses familiars. 

A Mataró, Tarragona va aprofitar per remarcar que “l’empresa i la família són dues institucions amb finalitats i normes ben diferents. Una busca crear riquesa i mesurar resultats, pel que és raciona.; l’altra es basa en la felicitat i l’amor, és emoció. Ara bé, no són contradictòries, només cal trobar l’equilibri perquè funcionin plegades”.

 La Pastisseria Uñó, com a negoci familiar d’èxit a la ciutat, va ser l’escenari escollit per la FAGEM per acollir la presentació del llibre d’aquest advocat barceloní que compta amb més de 35 anys d’experiència com a empresari. De fet, l’any 1987 es va fer càrrec del grup d’empreses familiar, que en aquells moments tenia cent empleats i va créixer fins als cinc-cents al 2006. Va ser guanyador del guardó «Best place to work» durant cinc anys consecutius. 

Durant l'acte també hi va participar el consultor-coach per empreses familiars, Mero Aymà que va aportar el seu granet de sorra al contingut exposat per Tarragona davant d'una vintena d'assistents. 

Tarragona publicava la primavera passada aquesta guia pràctica, fruit de l’experiència personal que ha presentat arreu de Catalunya per tal de traslladar els seus coneixements als empresaris.

L'acte va comptar amb el suport de la Unió de Botiguers de Mataró, Mataró Audiovisual i de l'Editorial Profit, editora del llibre "Continuar? Vendre? Tancar". 

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies