Josep Triadó, nou president del Consell Comarcal del Maresme

FAGEM,


Josep Triadó, president del Consell Comarcal del Maresme


L'alcalde de Premià de Dalt, Josep Triadó, és el nou president del Consell Comarcal del Maresme i compaginarà les funcions de la presidència amb les responsabilitats al capdavant de l'àrea de Medi Ambient. Triadó ha manifestat que en aquesta recta de final de mandat hi haurà una línia continuista de l'acció de govern tota vegada que "s'ha fet molta feina, però en queda molta per fer". En aquest sentit, el president ha ratificat avui en el càrrec a totes i tots els consellers delegats. Jordi Mir es manté com a conseller delegat de Benestar Social, Cultura, Consum i Salut Pública; Alícia Rodríguez com a consellera delegada de Promoció Econòmica; Sònia Moraleda com a consellera d'Educació i Joventut i Odili Enríquez com a conseller delegat de Serveis als Municipis. També estan ratificats en els seus càrrecs el vicepresident primer Joaquim Arnó i la vicepresidenta segona Laura Martínez. Dolors Agüera ha estat nomenada vicepresidenta tercera en substitució de Joan Vinzo. 

El ple celebrat ahir va escollir president Josep Triadó en segona votació. El candidat proposat per CiU va obtenir 16 vots (CiU, PSC i PP) davant dels 12 aconseguits pel candidat  d'ERC Josep María Molins (ERC, CUP i ICV). Els dos consellers de C's van votar en blanc.

Triadó va agrair els suports rebuts tot afegint "espero guanyar-me també la confiança dels que no m'heu votat". En aquest sentit va manifestar que la presidència del Consell Comarcal tindrà un tarannà  dialogant i mantindrà el full de ruta de les tres "S": solidaritat, sostenibilitat i solvència. En aquests conceptes es recullen les línies estratègiques d'actuació comarcal: la implicació amb el benestar de les persones, la millora del territori i la prestació de serveis d'una manera eficient i transparent.

 Ple del Consell Comarcal del Maresme

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies