La FAGEM acull la reunió del Gremi de Fusta i Moble de Catalunya

FAGEM,


Més d’una trentena de representants d’empreses del sector de la fusta es van reunir dijous 7 de febrer en el marc de la programació de d’actes anomenats “Parlem de fusta a...” que el Gremi Fusta i Moble organitza per diversos indrets de Catalunya, per presentar les novetats d’interès per a la indústria i els professionals de la fusta.

A la sessió de Mataró hi va participar Miquel Tudela, assessor d’empreses del Gremi, que va aprofitar per exposar una presentació sobre la “nova fiscalitat dels autònoms”. Durant l’acte també hi va intervenir Assumpció Salat , investigadora, psicòloga, docent i experta comunicadora en desenvolupament de potencialitats humanes i en l'estudi del desenvolupament de la consciència i la saviesa davant la vida i de les nostres relaciones humanes. Salat va convidar als assistents a participar d’una “motivadora” reflexió sobre el mapa professional i vital de les persones.

Les presentacions de Joaquim Bardagí (SPIT PASLODE), de Cristian Gonzalez (MAFELL) i de Alejandro Pérez (HOMAG) van permetre els assistents conèixer les millor aportacions que aquestes companyies aporten a la indústria de la fusta que vol ser competitiva.

Per la seva banda, el coordinador general del GREMI FUSTA I MOBLE va fer una invitació a participar a la XXIV edició dels GUARDONS ANELLS DE LA FUSTA, amb qualsevol iniciativa que posi en valor la fusta, des de l’origen fins els productes acabats.


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies