La FAGEM al Centre d'Empreses Casa del Marquès del Masnou

Roser Moré,

El Centre d'Empreses Casa del Marquès renova el conveni amb el programa Reempresa de Catalunya

vegeu l'àlbum de fotografies de l'acte

L'Ajuntament del Masnou, a través del Centre d'Empreses de Casa del Marquès, ha renovat aquest divendres, 24 de març, el seu compromís amb el Centre de Reempresa de Catalunya, que des del 2014 disposa d'un punt d'atenció al municipi per assessorar tant als empresaris i empresàries que volen vendre la seva empresa com a les persones reemprenedores disposades a donar-los-hi continuïtat. A l'acte hi ha participat l'alcalde, Jaume Oliveras, la regidora de Promoció Econòmica, Sílvia Folch, el gerent de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona, Leandre Mayola, el president de la patronal Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, Antoni Abad, la presidenta de la FAGEM, Roser Moré i el director del Centre de Reempresa de Catalunya, Albert Colomer.

La regidora de Promoció Econòmica, Sílvia Folch, ha iniciat l'acte donant la benvinguda a la vintena d'assistents i recordant que des de la posada en marxa d'aquest punt al Masnou hi ha hagut un total de 5 reempreses d'èxit que han generat una inversió induïda de més de 155.000 euros i que han ajudat a mantenir 18 llocs de treball. El Punt d'Atenció de Reempresa al Masnou ha assessorat fins a dia d'avui a 21 cedents i a 39 reemprenedors disposats a agafar el testimoni d'una empresa que ja està en funcionament.

En el torn de paraula del president de la patronal Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, Antoni Abad, ha fet un repàs dels resultats obtinguts durant els anys de funcionament d'aquest programa caracteritzat per la proximitat. L'any 2016 es van tancar més de 400 operacions, uns resultats que han permès afirmar a Abad  que “Reempresa és la principal multinacional de Catalunya”, en haver generat una inversió induïda de més de 55 milions d'euros.

La presidenta de la FAGEM, Roser Moré, ha parlat del programa com “una bona eina per a mantenir el teixit empresarial  i mantenir l'economia local”. En el seu torn de paraula, el gerent de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona, Leandre Mayola, ha confirmat el suport que continuarà donant la Diputació de Barcelona al projecte, tant a nivell econòmic com a nivell de difusió per seguir desenvolupant el treball en xarxa amb els diferents ajuntaments de la província. El següent ponent ha estat el director del Centre de Reempresa de Catalunya, Albert Colomer, qui ha explicat la col·laboració establerta entre l'Ajuntament i el Centre de Reempresa i ha volgut destacar d'aquesta iniciativa l'acompanyament en el procés de compravenda així com la neutralitat per part dels assessors.

Després de les consultes que ha pogut fer el públic assistent a la sala, l'alcalde del Masnou, Jaume Oliveras, ha tancat l'acte valorant la transmissió de coneixements que també caracteritza a aquest projecte. Finalment per simbolitzar el relleu que persegueix el programa Reempresa, Abad ha entregat a Oliveras un testimoni dels que es fan servir a les curses de relleus.

Més informació:

Visiteu el portal de Reempresa

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies