La FAGEM ha presentat, al nou Punt d’Atenció de Pineda de Mar, el pla d’activitats d’enguany pels empresaris de l’Alt Maresme

Roser Moré,


La FAGEM ha presentat, al nou Punt d’Atenció de Pineda de Mar, el pla d’activitats d’enguany pels empresaris de l’Alt Maresme

L’entitat multisectorial representativa de l’associacionisme empresarial del Maresme també ha presentat el Programa de Contractació Subvencionada 30Plus, que facilita la inserció de les persones aturades al món del treball


                                                                 D’esquerra a dreta: Sílvia Tosca (FAGEM), Roser Moré (FAGEM) i Carme Aragonès (Ajuntament de Pineda)


Pinedade Mar, 16 de febrer de 2017.- El Centre Innova de Pineda de Mar ha estat l’escenari de la trobada d’empresaris de l’Alt Maresme que han volgut escoltar el pla d’acció per 2018 de la FAGEM. 

El setembre passat, la FAGEM i l’Ajuntament de Pineda de Mar van signar un acord amb l’objectiu de fomentar espais de col·laboració entre emprenedors, empreses i persones demandants d’ocupació per la generació de noves oportunitats de treball i la formació de persones en situació de desocupació.  

L aFAGEM ha posat a l’abast dels empresaris de l’Alt Maresme leseines i programes per la millora de la competitivitat empresariali la millora de la ocupabilitat de les persones demandants defeina. 

Bonapart de les empreses de Pineda de Mar i de les poblacions del seuvoltant són negocis estacionals relacionats amb el turisme, ambunes característiques concretes, sobretot pel que fa a lacontractació del personal. Amb aquest fet diferencial alcapdavant, els empresaris presents a l’acte han demanat a laFAGEM que tingui en compte aquestes característiques pròpies al’hora de treballar programes d’inserció laboral del SOC.

A l’acte hi han participat Carme Aragonès, primera Tinenta d’Alcalde, coordinadora de Govern, Promoció Econòmica i Centre Innova de Pineda de Mar; Roser Moré, presidenta de la FAGEM i Sílvia Tosca, responsable de Projectes de la FAGEM. 

Programa30PLUS

Un any més, la FAGEM gestionarà el programa 30PLUS juntament amb Fepime i amb el Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu d’aquest programa és la inserció laboral de persones en situació d’atur de 30 anys i més, preferentment d’entre 30 i 45 anys i baix nivell formatiu, proporcionant-los entre d’altres recursos, la formació i competències necessàries per ocupar un determinat lloc de treball. Aquest programa bonifica a les empreses per la contractació de personal. 

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies