LA MEDICINA REGENERATIVA, la forma natural de curar

per FAGEM,"LA MEDICINA REGENERATIVA",

"La forma natural de curar"


La medicina regenerativa és un camp emergent de la medicina que engloba a totes aquelles terapies que s'utilitzen per a la regeneració dels teixits i la millora de les estructures de l'organisme, que han perdut les seves propietats degut a traumatismes, o per l'efecte de l'envelliment.

El principio identificativo es que estas técnicas utilizan los recursos del propio cuerpo para su regeneración, evitant així efectes adversos.

En aquest camp las tècniques més avanzadas son:

Aplicacions de les tècniques Plasma Rico en Plaquetas PRP i factors de creixement:

tècniques amb més de 15 anys d'evolució, que  utilitzen el plasma del propi pacient amb una concentració superior de plaquetes, afavorecint i acelerant les propietats antiinflamatories, regeneratives i cicatritzants dels teixits.

Àrees d'aplicació:

Cirugia Oral: implants dentals i injerts óseos

Cirugia Plàstica: Facilitant la regeneració de teixits

Medicina Estètica i dermatologia, en èécniques de rejuvenixement facial i regeneració capilar

Traumatologia, en tractaments articulars, de regeneració de teixits, reduint el temps de recuperació. 

 Tractament amb cèl·lules Madre, la més recente teràpia cel·lular busca reemplazar amb cèl·lules sanes aquelles danyades en diferents teixits per diferents processos.

En l'actualitat s'estan utilitzant en la regeneració de teixits articulars en processos d'artrosis.

El procés utilitza cèl·lules de grassa fragmentada procedent del teixit adipós del propi pacient.

En CQM contem amb els millors especialistes i les técnicas més avanzades en Medicina Regenerativa. Davant de qualsevol molèstia consulti amb els nostres especialistes.

És important destacar que aquestes tècniques requereixen d'un estudi previ del pacient i els seus antecedents clínics per a poder considerar-lo candidat a aquestes tècniques."LA MEDICINA REGENERATIVA",
 "La forma natural de curar".La medicina regenerativa es un campo emergente de la medicina que engloba a todas aquellas terapias que se emplean para la regeneración de los tejidos, y la mejora de las estructuras del organismo, que han perdido sus propiedades debido a traumatismos, o por el efecto del envejecimiento. 


El principio identificativo es que estas técnicas utilizan los recursos del propio cuerpo para su regeneración, evitando así efectos adversos. 

En este campo las técnicas mas avanzadas son:

Aplicaciones de las técnicas Plasma Rico en Plaquetas PRP y factores de crecimiento:

técnicas con más de 15 años de evolución, que emplean el plasma del propio paciente con una concentración superior de plaquetas, favoreciendo y acelerando la propiedades antiinflamatorias, regenerativas y cicatrizantes los tejidos.

Areas de aplicación:

Cirugia Oral: implantes dentales e injertos óseos
Cirugía Plástica: Facilitando la regeneración de tejidos
Medicina Estética y dermatología, en técnicas de rejuvenecimiento facial y regeneración capilar
Traumatología, en tratamientos articulares, de regeneración de tejidos, reduciendo el tiempo de recuperación.  

Tratamiento con células Madre, la más reciente terapia celular busca reemplazar con células sanas aquellas dañadas en diferentes tejidos por diferentes procesos.

En la actualidad se están empleando en la regeneración de tejidos articulares en procesos de artrosis.
El proceso emplea células de grasa fragmentada procedente del tejido adiposo del propio paciente.

En CQM contamos con los mejores especialistas y las técnicas más avanzadas en Medicina Regenerativa. Ante cualquier molestia consulte con nuestros especialistas. Es importante destacar que estas técnicas requieren de un estudio previo del paciente y sus antecedentes clínicos para poder considerarlo candidato a dichas técnicas.Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

La FAGEM és membre de: