La Mobile Week 2019 aterra a Mataró

FAGEM,


Un any més, la Mobile Week donarà el tret de sortida als esdeveniments previs del Mobile World Congress 2019 (MWC). Aquesta iniciativa recorrerà el territori català durant quatre dies, portant quatre conferències orientades a la ciutadania a diferents indrets de Catalunya.

Entre els dies 18 i 21 de febrer, la Mobile Week visitarà les ciutats de Mataró, Manresa, Sant Pere de Ribes i Vic. Aquestes quatre ubicacions gaudiran de ponències d’experts de disciplines de gran creixement com l’Internet of Things (IOT), la Quàntica, els Drons i les Ciutats Intel·ligents.

La ciutat de Mataró, i més concretament el Parc Tecnològic i d’Innovació Tecnocampus, atrauen novament el món TIC al Maresme. Tecnocampus acollirà aquestes jornades. La ciutadania disposarà d’una nova oportunitat de conèixer de primera mà les disciplines amb més potencial de les TIC mundials.

En aquesta edició, David Bote, alcalde de Mataró, serà l’encarregat d’inaugurar les jornades de la Mobile Week 2019 a la ciutat. Mataró es presenta com un hub tecnològic en creixement, un dels motius pels quals ha estat una de les ubicacions seleccionades.

Més informació  

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies