La Unió de Botiguers celebra 40 anys impulsant Mataró

Sandra Garcia,


La Unió de Botiguers de Mataró celebra  quatre dècades com un dels principals motors per a l'impuls de l'economia local i defensor d'un model de comerç implicat amb el dia a dia de la societat mataronina. Per celebrar-ho, l'associació prepara un programa en el que ha anomenat 'Trimestre del Comerç Mataroní', que inclourà activitats lúdiques adreçades a tota la ciutadania, una conferència acadèmica sobre la passió i l'entusiasme en el món de l'empresa, i una festa final per a tots els associats.

El calendari d'actes s'enceta el pròxim 17 de novembre amb l'acte més festiu i al que l'UBM convida a tota la ciutadania a participar-hi. Durant unes hores, la plaça Santa Anna i la Rambla de Mataró es transformaran en un gran bosc de globus d'heli il·luminat de prop de 400 metres quadrats. A més, membres de la junta de l'entitat distribuiran més de 8.000 globus des de cinc punts del centre de la ciutat. Durant la jornada hi haurà també actuacions musicals i activitats paral·leles a la mateixa plaça de Santa Anna.

Després de la campanya de Nadal, tindran lloc els actes més oficials. El 31 de gener serà al Teatre Monumental el consultor i conferenciant motivacional Víctor Küppers, que explicarà la importància de la passió i l'entusiasme per assolir l'èxit empresarial. Finalment, un altre espai emblemàtic de la ciutat, la Nau Gaudí, serà testimoni de la gran Festa del Comerç Mataroní, una festa-sopar de celebració dels 40 anys, que tindrà lloc el 28 de febrer i que està pensada per al moviment associatiu que ha fet possible que la Unió de Botiguers sigui avui un dels estendards del teixit empresarial urbà de la ciutat.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies