La Unió de Botiguers de Mataró organitza la tercera edició del seu “MasterXef Júnior”

FAGEM,


La Unió de Botiguers organitza aquest dissabte, per tercer any consecutiu, el Taller de Cuina, una de les activitats amb més èxit de l'entitat. La Plaça Gran de la capital del Maresme serà l'escenari durant tot el matí d'aquesta activitat dirigida a tota la família, on nens i nenes, amb la col·laboració dels seus pares, aprendran nocions bàsiques de cuina.


L’activitat consta de dues sessions d'una hora i mitja de durada. La primera començarà a un quart d'onze del matí i la segona tindrà lloc a partir de les dotze del migdia. L'objectiu és que els més petits aprenguin a fer un ús actiu i conscient dels cinc sentits a través de la transformació dels productes, així com també despertar la curiositat dels nens i nenes i establir una cultura gastronòmica amb la matèria prima de proximitat.

A més, els monitors del taller, formadors especialitzats i professionals de la cuina, presentaran la recepta i els ingredients base, per tal que els nens i nenes puguin elaborar el plat que, un cop acabat, els petits xefs es podran endur a casa.

Aquesta edició del Taller de Cuina s'emmarca dins de la tercera edició de la Setmana del Comerç, que té lloc durant tota aquesta setmana. La iniciativa, organitzada pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCMA) i la Generalitat de Catalunya, pretén ser un punt de trobada amb el sector i combina espais d’intercanvi d’experiències, plataformes de reflexió, espais de foment d’idees i activitats arreu del territori, amb el comerç com a protagonista.


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies