La Unió de Botiguers es transforma per aglutinar comerç, serveis i restauració

FAGEM,


La Unió de Botiguers de Mataró es transforma. L'entitat va anunciar en la festa que posava punt i final als actes de celebració del seu 40è aniversari que prenia un nou rumb per afrontar reptes de futur dins del comerç local i urbà. La transformació passa per ser una nova entitat que aglutini comerç, serveis i restauració i s'evidenciarà amb un canvi d'imatge i de nom. La proposta que es posarà sobre la taula en assemblea serà la de passar-se a dir NEM (Negoci Empresa Mataró), sigles sota les quals, explica el seu president Jordi Novo, el més important "són les ganes d'esdevenir forts, de prestigiar el centre comercial urbà de la ciutat i poder celebrar 40 anys més de feina ben feta".

L'objectiu, tal i com relata el president de l'entitat, Jordi Novo, "és aglutinar comerç, serveis, restauració i empreses, en una entitat global que treballi per potenciar el teixit comercial i econòmic urbà de proximitat".La renovació, que inclou imatge i nom, busca amb aquest canvi "donar resposta a la situació que viu el comerç urbà i ser capaços de desprendre'ns dels llast del passat per donar pas a una entitat cohesionada i dinamitzadora".

Coincidint amb la Nit del Comerç Mataroní, la UBM va fer entrega dels premis del comerç mataroní amb l'objectiu de premiar les millors iniciatives comercials de la ciutat. La UBM va reconèixer els socis i establiments amb una major trajectòria associativa i les iniciatives comercials que han destacat en els processos de transformació digital o canvi generacional. També es va premiar el jove empresari de l'any o la que es considera, globalment, millor botiga de 2018.

Premis del comerç mataroní 2018

  • Premi a la constància del soci: ALEMANY
  • Premi a la trajectòria d'un l'establiment: CASTELLSAGUER
  • Reconeixement a la constància associativa; MARINA PÉREZ de CREACIONS MARINA
  • Premi a la Transformació Digital: FARMÀCIA COLLDEFORN
  • Premi al Traspàs Generacional menor de 40 anys: ROGER PUNSOLA de BLAUMAR
  • Premi Jove Empresari menor de 40 anys: DIANA GOMÀ de TÀCTIC
  • Premi Millor Show Windows 2018: LA FORMATGERIA


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies