L'atur puja a l'octubre a 24 municipis del Maresme

Sandra Garcia,


Segons l'anàlisi fet per l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme, només 4 dels 30 municipis han tingut una baixada del nombre de persones aturades. En total, al Maresme hi ha 24.963 persones a l'atur, 934 més que al setembre, però un 6,25% menys que ara fa un any.

A l'octubre ha augmentat el nombre de persones registrades com a aturades al Maresme, un fet habitual en aquest mes. L'increment absolut ha estat de 934 persones i el relatiu del 3,89. %. Aquest augment s'ha registrat en tots dos sexes per bé que les dones segueixen sent més nombroses i que la seva taxa d'atur supera en 5 punts percentuals la masculina.

El mapa municipal reflecteix que només els municipis de Dosrius, El Masnou i Tiana i Vilassar de Dalt registren un descens de l'atur. Sant Cebrià de Vallalta i Sant Iscle de Vallalta no experimenten variacions respecte al mes anterior i augmenta la desocupació als 24 municipis restants.

Podeu ampliar aquesta informació consultant el Report d'Atur del Maresme elaborat per l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal:



Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies