PREMIS REIMAGINE TEXTILE, L’APOSTA DE MATARÓ PEL TÈXTIL INTEL·LIGENT

Roser Moré,



PREMIS REIMAGINE TEXTILE, L’APOSTA DE MATARÓ PEL TÈXTIL INTEL·LIGENT
El Tecnocampus i l’Ajuntament de Mataró, juntament amb el centre tecnològic EURECAT i ASEGEMA, han convocat la primera edició dels premis Reimagine Textile, adreçats a emprenedors i empreses de recent creació amb idees de negoci relacionades amb la tecnologia i la innovació en el tèxtil. En la iniciativa també hi col·laboren la Diputació de Barcelona, ACCIÓ, AEI Tèxtils , Escola de Disseny LCI, Escola universitària Elisava , Moda 22, i Materfad.

L’objectiu d’aquests premis és contribuir al desenvolupament socioeconòmic de Mataró, mitjançant el suport econòmic, logístic i d’acceleració dels nous projectes empresarials.

Els Premis Reimagine Textile distingeixen dues categories. La primera s’adreça a reconèixer idees empresarials relacionades amb el món tèxtil, amb un premi de 3.000 euros al primer classificat. La segona correspon a les millors start-ups emergents dins del sector, que poden obtenir un premi en metàl·lic de 5.000 euros el primer classificat i 3.000 el segon. Els guanyadors rebran també suport en l’estudi de viabilitat tècnica del seu producte, mentoratge empresarial a mida, cessió i descomptes en l’ús d’espais d’incubació per desenvolupar el projecte empresarial al parc tecnològic del Tecnocampus, entre d’altres, i també una invitació per formar part de la comunitat tèxtil de la comarca per part d'Asegema.

Els candidats que hi vulguin aspirar hauran de presentar abans del pròxim 15 de juny la seva sol·licitud de participació, amb un resum executiu del projecte i un vídeo de presentació. El jurat, format per les entitats promotores dels premis, donaran a conèixer la classificació el mes de juliol de 2017.

Una incubadora per a la innovació i la competitivitat

La Incubadora del parc tecnològic del Tecnocampus és una plataforma dissenyada per acollir nous projectes empresarials, que ofereix una moderna infraestructura plug&play i un catàleg de serveis de valor afegit per ajudar a convertir els projectes en empreses consolidades i competitives. Està ubicada al TecnoCampus Mataró-Maresme, un parc tecnològic i universitari on és possible formar, crear, innovar i connectar. Aquest parc està integrat per tres centres universitaris adscrits a la Universitat Pompeu Fabra, 120 empreses allotjades, la incubadora i la preincubadora d’empreses, Eurecat, l’Oficina Mataró Empresa (OME) i un centre de congressos i reunions.

El Tèxtil, l'activitat per excel·lència de la comarca

Com ja es de tots ben conegut, el Maresme ha estat i és la capital del tèxtil per excel·lència. D'això en pot donar bon compte Asegema que, des de fa més de 100 anys acompanya l'empresa tèxtil en el seu esdevenir pel sector. Asegema doncs, vol posar a disposició d'aquestes iniciatives tota la seva experiència i coneixement per tal de contribuir a que la proposta sigui exitosa, i formi també part del teixit empresarial tèxtil de la comarca, impulsant i modernitzant així el sector, com sempre ha estat fent per a tots els seus associats. 


 

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies