Roser Moré, a la junta de Foment del Treball

Sandra Garcia,


Roser Moré és una de les noves vocals de la nova etapa a Foment del Treball que encapçala el vicepresident de Conservas Dani, Josep Sánchez Llibre.  L'expolític va ser nomenat aquest dilluns, 5 de novembre, nou president de la patronal catalana. La presidenta de la FAGEM forma part de la nova junta de Sánchez Llibre que ha promès rejovenir, renovar, modernitzar i feminitzar l'entitat.

Entre les dones que s'incorporen a la junta i acompanyaran a Moré figuren Marta Angerri (directora general del Cercle d’Economia), Elisabet Cañigueral (del grup càrnic Cañigueral), Francina Valls (directora de recursos humans de Criteria), i Isabel Buesa (directora d'Endesa a Catalunya). També destaquen Mar Alarcón (Social Car), Virginia Guinda (Energia Local) i Cinta Pascual (Onada Serveis). La intenció de Sánchez Llibre es potenciar la presencia de dones en llocs de responsabilitat, sobretot al capdavant de les comissions o àrees de treball. També guanyarà protagonisme  María Helena de Felipe, la presidenta de Fepime, la patronal de pimes de Foment del Treball.

El nou president de Foment també ha promès rejovenir la patronal i, amb aquesta intenció, ha assegurat que l’AIJEC ha de començar a jugar un paper important i decisiu a l'entitat

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies