Èxit de participació a la jornada de formació de tutors i tutores de FP

FAGEM,


El dimarts 29 de gener la FAGEM va estar present a la jornada de formació per a tutors i tutores de pràctiques que es va dur a terme al centre cívic Cabot i Barba de Mataró. La diversitat d'assistents, empreses i centres formatius va posar en comú la importància d'acompanyar i guiar als alumnes d'estudis postobligatoris dins d'una empresa. 

Cal recordar que durant la seva formació han de computar un nombre d'hores de pràctiques curriculars per obtenir la titulació, i això es realitza en un lloc de treball. En el marc del programa, Montse Lamata, (Psicòloga, Màster en PNL-Coaching, especialitzada en equips i responsable de projectes a la cooperativa Ensó SCCL.) posava en coneixement protocols per ajudar a la inclusió de l'alumne a les tasques que les empreses tenen marcades, així com accions que relacionen els pilars bàsics d'un sistema DUAL i de pràctiques curriculars entre escola, alumne i empresa. També es van posar en comú les dades i valors d'estudiants i treballadors del Maresme-Vallès Oriental, en aquest cas per part de Dolors Castro Notario (Coordinadora Territorial d’Ensenyaments Professionals dels Serveis Territorials al Maresme - Vallès Oriental del Departament d’Ensenyament). 

Dolors Castro es va centrar en la gran tasca feta al llarg dels darrers 20 anys en l'àmbit de la Formació Professional. "S'ha de seguir treballant, tenim una FP molt forta al Maresme i les empreses han de seguir apostant per als nostres alumnes i fer d'ells grans tècnics i professionals de futur. L'escola i l'empresa han de treballar junts" va remarcar Dolors Castro.



Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies