XI Nit de l'Empresariat del maresme

La XI edició de la Nit de l'Empresariat del Maresme de la FAGEM ha reunit prop de 250 empresaris i representants del món institucional i empresarial maresmenc i català en el 40è aniversari de l'entitat, en un nou èxit d'una trobada que ja s'ha convertit en un clàssic ineludible de l'empresariat del Maresme.

Enguany, el paper del jovent ha tingut un paper destacat i la presidenta de la FAGEM, Roser Moré, ha fet una crida al sector i al jovent a acostar-se mútuament: "Cal  que empreses i món educatiu anem de la mà per crear vincles escola-empresa i  ser capaços d'integrar la gent jove al món de l'empresa. Hem d'aconseguir que  el jovent ens miri i ens reconegui". Des de l'entitat, es vol posar també de rellevància el paper del teixit empresarial com a motor de transformació de la societat, amb valentia, treball, gosadia i perseverança: "Aquí ens trobareu als empresaris, i  a la FAGEM donant-vos la mà, per continuar fent aquest camí 40 anys més".

CEO del Maresme, Premi FAGEM a la Trajectòria Empresarial

El Centre Especial de Treball de la Fundació el Maresme s’ha endut el Premi FAGEM  a la Trajectòria Empresarial. La FAGEM ha reconegut l'aportació d'una entitat sense afany de lucre, que treballa per a la inclusió a l'activitat laboral de persones amb algun grau de discapacitat intel·lectual i compta amb una plantilla de més de 270 treballadors, dels quals un 75% són persones amb alguna discapacitat intel·lectual.

Núria  Alsina i Francina Bigorra, Menció Especial Jove  Empresari i Dona Empresària

En aquesta novena edició dels Premis FAGEM, la llavanerenca Núria Alsina, alma mater de l'Espai Mima'm, un espai de criança respectuosa nascut el 2011 i que vol donar suport i acompanyament a les famílies i als infants, s'ha endut la Menció   al Jove Empresari, una categoria a la que hi opten empresaris menors de 41 anys.

En la categoria de Dona Empresària, la Menció Especial ha anat a parar a mans de Francina   Bigorra, tercera generació familiar al capdavant de la cotilleria Fransi, un negoci especialitzat en la venda i confecció de peces a mida i personalitzades tan en cotilleria, llenceria, com en bany, i que va obrir les seves portes fa 53 anys.

Martí   Ramoneda i l'UBM, premiats per la seva contribució a l'associacionisme   empresarial

Durant l'acte, que ha tingut lloc al Restaurant Turó del Sol de Sant Vicenç de Montalt, la FAGEM ha fet entrega també del Reconeixement a la Contribució a l'Associacionisme Empresarial al president de l'Associació de Marxants del Maresme, Martí Ramoneda. L'entitat ha volgut homenatjar Ramoneda pels seus vints anys de feina en la defensa de l’associacionisme, com a membre de junta, vicepresident i, en els darrers anys, com a president del gremi.

D'altra banda, en aquesta edició, la FAGEM, que celebra els seus 40 anys de vida, ha volgut entregar una menció especial a una altra entitat que també està d'aniversari: la Unió de Botiguers de Mataró. Amb el guardó la FAGEM ha volgut homenatjar la feina de la UBM per dinamitzar el teixit empresarial urbà de Mataró i vetllant per mantenir un model de comerç de ciutat implicat i compromès amb el batec del dia a dia de la seva societat.


Reviu els millors moments de la nit

La FAGEM és membre de: